Υλικά

  • 1 αυγό
  • 30 γρ. βρώμη
  • 1 κ. σ. γιαούρτι
  • 1 φέτα τυρί του τοστ
  • Λίγο τριμμένο τυρί
  • 1/2 κ. γλ. ρίγανη
  • Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μπολ τοποθετήστε τη βρώμη, το αυγό, το γιαούρτι, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και το τριμμένο τυρί και ανακατέψτε μέχρι να αποκτήσετε ένα ομοιόμορφο μείγμα.
  2. Τοποθετήστε μια λαδόκολλα σε μία τοστιέρα και απλώστε το μείγμα ομοιόμορφα.
  3. Σκεπάστε με ένα άλλο κομμάτι λαδόκολλα και ψήστε μέχρι να ψηθεί καλά το αυγό.
  4. Ξεσκεπάστε το τοστ, τοποθετήστε τη φέτα τυριού και διπλώστε.
  5. Ψήστε μέχρι να λιώσει το τυρί και απολαύστε.