Υλικά

  • 1/2 κιλό φρέσκες φράουλες με φύλλα
  • 450 γρ. σοκολάτα γάλακτος
  • 2 κ. σ. λάδι
  • Οδοντογλυφίδες

Εκτέλεση

  1. Λιώστε τη σοκολάτα σε ένα βραστήρα, ανακατεύοντας περιστασιακά.
  2. Εισάγετε οδοντογλυφίδες στις κορυφές (άκρες των μίσχων) των φραουλών.
  3. Κρατήστε μια φράουλα από την οδοντογλυφίδα και βουτήξτε την στο μείγμα σοκολάτας.
  4. Βάλτε τη φράουλα σε μια σχάρα ή σε ένα ταψί με λαδόκολλα και αφήστε τη σοκολατένια επικάλυψη να κρυώσει.
  5. Επαναλάβετε με τις υπόλοιπες φρ άουλες.
  6. Τοποθετήστε στο ψυγείο για μισή ώρα και απολαύστε.