Υλικά

  • 1/3 φλ. τσαγιού ταχίνι
  • 1/3 φλ. τσαγιού μέλι ή σιρόπι σφενδάμου
  • 1/2 κ. γλ.  μαγειρική σόδα
  • 1/4 κ. γλ. αλάτι
  • 1 φλ. τσαγιού αλεύρι της επιλογής σας
  • 1/4 φλ. τσαγιού αλεύρι αμυγδάλου
  • 1/4 φλ. τσαγιού καβουρδισμένο σουσάμι

Εκτέλεση

  1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς και στρώστε ένα ταψί με λαδόκολλα.
  2. Βάλτε το καβουρδισμένο σουσάμι σε ένα μικρό ρηχό μπολ.
  3. Σε ένα μπολ ανακατέψτε το ταχίνι με το μέλι, τη μαγειρική σόδα και το αλάτι μέχρι να αποκτήσετε ένα ομοιόμορφο μείγμα.
  4. Προσθέστε το αλεύρι και το αλεύρι αμυγδάλου και ανακατέψτε μέχρι να ενωθούν καλά.
  5. Ανοίξτε τη ζύμη σε μικρές μπάλες (περίπου 1 γεμάτη κουταλιά της σούπας η κάθε μία) και επικαλύψτε κάθε μπάλα με το καβουρδισμένο σουσάμι.
  6. Μεταφέρετε στο ταψί και χρησιμοποιώντας ένα μικρό ποτήρι, ισιώστε τις μπάλες σε μπισκότα.
  7. Ψήστε για 8- 10 λεπτά και αφήστε τα να κρυώσουν ελαφρώς πριν τα απολαύσετε!