Υλικά
- 1/3 φλ. τσαγιού ταχίνι
- 1/3 φλ. τσαγιού μέλι ή σιρόπι σφενδάμου
- 1/2 κ. γλ. μαγειρική σόδα
- 1/4 κ. γλ. αλάτι
- 1 φλ. τσαγιού αλεύρι της επιλογής σας
- 1/4 φλ. τσαγιού αλεύρι αμυγδάλου
- 1/4 φλ. τσαγιού καβουρδισμένο σουσάμι
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς και στρώστε ένα ταψί με λαδόκολλα.
- Βάλτε το καβουρδισμένο σουσάμι σε ένα μικρό ρηχό μπολ.
- Σε ένα μπολ ανακατέψτε το ταχίνι με το μέλι, τη μαγειρική σόδα και το αλάτι μέχρι να αποκτήσετε ένα ομοιόμορφο μείγμα.
- Προσθέστε το αλεύρι και το αλεύρι αμυγδάλου και ανακατέψτε μέχρι να ενωθούν καλά.
- Ανοίξτε τη ζύμη σε μικρές μπάλες (περίπου 1 γεμάτη κουταλιά της σούπας η κάθε μία) και επικαλύψτε κάθε μπάλα με το καβουρδισμένο σουσάμι.
- Μεταφέρετε στο ταψί και χρησιμοποιώντας ένα μικρό ποτήρι, ισιώστε τις μπάλες σε μπισκότα.
- Ψήστε για 8- 10 λεπτά και αφήστε τα να κρυώσουν ελαφρώς πριν τα απολαύσετε!