Υλικά
- 300 ml κρέμα γάλακτος
- 300 ml γάλα
- 150 γρ. μαύρη σοκολάτα
- 15 γρ. ζελατίνη σε σκόνη
Εκτέλεση
- Βάλτε την κρέμα γάλακτος και το γάλα σε μια κατσαρόλα και αφήστε τα να βράσουν σε μέτρια φωτιά, ανακατεύοντας.
- Αποσύρετε από τη φωτιά, προσθέστε τη σοκολάτα και ανακατέψτε μέχρι να διαλυθεί πλήρως.
- Προσθέστε τη ζελατίνη και ανακατέψτε ξανά μέχρι να διαλυθεί εντελώς.
- Αδειάστε σε μια φόρμα ή μπολ και βάλτε το στο ψυγείο μέχρι να σταθεροποιηθεί.