Υλικά
- 10 ώριμες μπανάνες ξεφλουδισμένες
 - Για την κρούστα:
 - 100 γρ. αλεύρι
 - 50 γρ. ρυζάλευρο
 - 1/4 κ. γλ. μπέικιν πάουντερ
 - 2 κ. σ. λευκό σουσάμι
 - Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
 
Εκτέλεση
- Αδειάστε το λάδι σε μια κατσαρόλα σε βάθος 5 εκατοστών και ζεστάνετε στους 170 βαθμούς Κελσίου.
 - Εντωμεταξύ, ανακατέψτε τα υλικά της ζύμης με 200 ml παγωμένο νερό και 1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι σε ένα μεγάλο μπολ μέχρι να ενωθούν πλήρως.
 - Ελέγξτε ότι το λάδι είναι έτοιμο (θα πρέπει να τσιτσιρίζει).
 - Βουτήξτε ένα κομμάτι μπανάνας μέσα στο μείγμα. Τοποθετήστε απαλά στο λάδι και τηγανίστε μέχρι να γίνουν τραγανές και χρυσοκάστανες, περίπου 3 λεπτά.
 - Επαναλάβετε με όλα τα κομμάτια μπανάνας ρυθμίζοντας τη θερμοκρασία του λαδιού ώστε να μην ζεσταθεί πολύ.
 - Βάλτε τις ψημένες τηγανίτες σε ένα ταψί σε χαμηλό φούρνο για να διατηρηθούν ζεστές και, στη συνέχεια, σουρώστε σε ένα ταψί στρωμένο με χαρτί κουζίνας.