Υλικά
- 120 γρ. μπισκότα
 - 80 γρ. γιαούρτι
 - 30 ml κρύο καφέ
 - Κακάο χωρίς ζάχαρη
 
Εκτέλεση
- Θρυμματίστε τα μπισκότα και βάλτε τα σε ένα μπολ.
 - Προσθέστε το γιαούρτι και τον καφέ και ανακατέψτε καλά.
 - Αν εξακολουθεί να είναι πολύ ζουμερό το μείγμα, προσθέστε περισσότερα μπισκότα.
 - Πλάστε σε μικρές μπάλες και αφήστε στην κατάψυξη για 15 λεπτά ή περισσότερο για να σταθεροποιηθεί το γλυκό σας.
 - Βγάλτε τις μπάλες τιραμισού και κυλήστε σε σκόνη κακάο χωρίς ζάχαρη μέχρι να πάει παντού ομοιόμορφα.
 - Διατηρήστε στο ψυγείο.