Υλικά
- 190- 200 γρ. βρώμη
 - 1 αυγό
 - 200 ml ασπράδι αυγού
 - 280 γρ. τυρί cottage
 - 150 γρ. φέτα
 - 200 γρ. γιαούρτι 0%
 - 1 κ. σ. ελαιόλαδο
 - 1 πιπεριάμ ψιλοκομμένη
 - 1 κ. γλ. μπέικιν πάουντερ
 - Αλάτι, πιπέρι κατά βούληση
 - Θυμάρι (προαιρετικά)
 
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς.
 - Τοποθετήστε το ασπράδι αυγού, το αυγό, τη βρώμη, το ελαιόλαδο, το γιαούρτι και το μπέικιν πάουντερ σε ένα μπλέντερ και χτυπήστε μέχρι να ομογενοποιηθούν.
 - Ρίξτε το μείγμα σε ένα μπολ και προσθέστε τη φέτα, το τυρί cottage και την πιπεριά.
 - Ανακατέψτε με μία σπάτουλα και προσθέστε αλάτι, πιπέρι και το θυμάρι (αν χρησιμοποιήσετε) κατά βούληση.
 - Ανακατέψτε ακόμη μία φορά και απλώστε το μείγμα ομοιόμορφα σε ένα ταψάκι με λαδόκολλα.
 - Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο σε χαμηλή σχάρα 15 λεπτά στην αντίσταση και άλλα 15 λεπτά στον αέρα.