Υλικά

  • 450 γρ. μοσχαρίσιο κιμά
  • 450 γρ. ζυμαρικά
  • 1 φλ. τσαγιού κρεμμύδι, σε κύβους
  • 1 κ. σ. σκόρδο, ψιλοκομμένο
  • 1 κ. γλ. αλάτι
  • 1/2 κ. γλ. πιπέρι
  • 2 κ. σ. σάλτσα worcestershire
  • 2 κ. σ. κέτσαπ
  • 4 φλ. τσαγιου ζωμό βοδινού κρέατος
  • 3 φλ. τσαγιού τσένταρ τριμμένο
  • 1/2 φλ. τσαγιού γάλα
  • Πράσινο κρεμμυδάκι, κομμένο σε φέτες, για το σερβίρισμα

Εκτέλεση

  1. Σε μια μεγάλη κατσαρόλα σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, προσθέστε τον κιμά, τα κρεμμύδια, το σκόρδο, αλάτι, πιπέρι, τη σάλτσα Worcestershire και την κέτσαπ.
  2. Σοτάρετε τον κιμά ανακατεύοντας και μαγειρέψτε μέχρι να ροδίσει, περίπου 6- 7 λεπτά.
  3. Ρίξτε το ζωμό βοδινού κρέατος και ένα φλιτζάνι νερό και αφήστε το να σιγοβράσει.
  4. Προσθέστε τα ζυμαρικά και σιγοβράστε για 20 λεπτά ή μέχρι τα ζυμαρικά να μαγειρευτούν και να βράσει ο ζωμός, ανακατεύοντας περιστασιακά.
  5. Ρίξτε το γάλα και το τυρί. Ανακατέψτε μέχρι να λιώσει το τυρί.
  6. Σερβίρετε γαρνιρισμένο με μερικά πράσινα κρεμμυδάκια.