Υλικά
- 450 γρ. μοσχαρίσιο κιμά
- 450 γρ. ζυμαρικά
- 1 φλ. τσαγιού κρεμμύδι, σε κύβους
- 1 κ. σ. σκόρδο, ψιλοκομμένο
- 1 κ. γλ. αλάτι
- 1/2 κ. γλ. πιπέρι
- 2 κ. σ. σάλτσα worcestershire
- 2 κ. σ. κέτσαπ
- 4 φλ. τσαγιου ζωμό βοδινού κρέατος
- 3 φλ. τσαγιού τσένταρ τριμμένο
- 1/2 φλ. τσαγιού γάλα
- Πράσινο κρεμμυδάκι, κομμένο σε φέτες, για το σερβίρισμα
Εκτέλεση
- Σε μια μεγάλη κατσαρόλα σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, προσθέστε τον κιμά, τα κρεμμύδια, το σκόρδο, αλάτι, πιπέρι, τη σάλτσα Worcestershire και την κέτσαπ.
- Σοτάρετε τον κιμά ανακατεύοντας και μαγειρέψτε μέχρι να ροδίσει, περίπου 6- 7 λεπτά.
- Ρίξτε το ζωμό βοδινού κρέατος και ένα φλιτζάνι νερό και αφήστε το να σιγοβράσει.
- Προσθέστε τα ζυμαρικά και σιγοβράστε για 20 λεπτά ή μέχρι τα ζυμαρικά να μαγειρευτούν και να βράσει ο ζωμός, ανακατεύοντας περιστασιακά.
- Ρίξτε το γάλα και το τυρί. Ανακατέψτε μέχρι να λιώσει το τυρί.
- Σερβίρετε γαρνιρισμένο με μερικά πράσινα κρεμμυδάκια.