Ένας υπερσύγχρονος χώρος υψηλής αισθητικής, συνολικής έκτασης 40.000 τετραγωνικών μέτρων, εγκαινιάστηκε στα Σκόπια. Το εμπορικό κέντρο αναπτύσσεται σε τρία επίπεδα, περιλαμβάνει 43 καταστήματα και 472 θέσεις στάθμευσης για τους επισκέπτες.

Με επένδυση που έφτασε τα 36 εκατ. ευρώ, το VERO CENTER βρίσκεται στο κέντρο της οικονομικής-επιχειρηματικής δραστηριότητας των Σκοπίων. Στον πρώτο όροφο σε έκταση 4.700 τετραγωνικών μέτρων λειτουργεί το νέο Σουπερ-Μάρκετ του Ομίλου. Στα ράφια του καταστήματος οι πελάτες μπορούν να βρουν περισσότερα από 15.000 προϊόντα, ανάμεσα τους και σημαντικός αριθμός ελληνικών προϊόντων δίνοντας ώθηση στις ελληνικές εξαγωγές. Εκτός από το σούπερ-μάρκετ στο Εμπορικό Κέντρο στεγάζονται εταιρίες λιανικού εμπορίου, ένδυσης και αξεσουάρ καθώς και καταστήματα εστίασης και διασκέδασης και χώρους ψυχαγωγίας.

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν από τους κ.κ.: Νίκο Βερόπουλο, Πρόεδρο του Ομίλου Βερόπουλος, Άθη Μπατάγια, Αντιπρόεδρο του Ομίλου και Κώστα Θεοδοσιάδη, Γενικό Διευθυντή Veropoulos Dooel.