Φιλόζωοι και υποστηρικές της RSPCA, μίας από τις μεγαλύτερες φιλοζωϊκές οργανώσεις για την προστασία των αδέσποτων, μπορούν πλέον να κατεβάσουν την πρώτη εφαρμογή της οργάνωσης για iPhone. Η εφαρμοφή RSPCA My Pet app φέρνει στην οθόνη του κινητού σας τα τελευταία νέα της RSPCA, καθώς και ένα ημερολόγιο όπου μπορείτε να γράφετε για το ζώο σας, υπενθυμίσεις για τους εμβολιασμούς, τις αποπαρασιτώσεις του κλπ.

Η εφαρμογή θα δίνει επίσης διάφορες πληροφορίες για ζώα με αναπηρία, συμβουλές για τη φροντίδα σκύλων, γατών, κουνελιών και άλλων κατοικιδιών, διάφορες αστείες εικόνες αλλά και gallery για να δημιουργήσετε, με τις φωτογραφίες του ζώου σας ένα ωραίο άλμπουμ.

Τέλος, μέσω της εφαρμογής θα μπορείτε να μοιράζεστε νέα στο Twitter και στο Facebook!

Η RSPCA, μία από τις μεγαλύτερες φιλοζωϊκές οργανώσεις για την προστασία των αδέσποτων, διαθέτει και τμήμα ηλεκτρονικού marketing (e-marketing) και δημιούργησαν αυτή την εφαρμογή για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση των φιλόζωων ενώ θα υπάρχουν και αγγελίες των διαθέσιμων προς υιοθεσία ζώων.

Η εφαρμογή είναι δωρεάν και μπορείτε να την κατεβάσετε από το iTunes. Προς το παρόν είναι διαθέσιμη για το iPhone, το iPod Touch και το iPad.

πηγή: adespoto