Έτοιμη για τη Eurovision είναι και η Κύπρος, καθώς κυκλοφόρησε το βίντεο κλιπ του τραγουδιού που θα την εκπροσωπήσει στον διαγωνισμό.

Το «Running» του Sandro κυκλοφόρησε από την Panik Records και συνοδεύεται από ένα minimal αισθητικής music video, σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Κωστελίδη/ Bodega Visuals. Μέσα από visual effects, χρωματικές αντιθέσεις και special background performances, ο Sandro και το «Running» στέλνουν το μήνυμα πως οι νέοι πρέπει να ορθώνουν το ανάστημά τους και να «μάχονται» απέναντι σε κάθε πρόβλημα.

Τη μουσική και τους στίχους του «Running» υπογράφουν ο Alfie Arcuri, ο Sebastian Rickards, ο Octavian Rasinariu, ο ίδιος ο Sandro και ο Teo DK, ενώ την παρουσίαση του τραγουδιού επί σκηνής στο Ρότερνταμ έχει αναλάβει ο διεθνώς καταξιωμένος καλλιτεχνικός διευθυντής Marvin Dietmann.

Ο Sandro (Nicolas) είναι 23 ετών. Γεννήθηκε στο Heinsberg της Γερμανίας το 1996 από Αμερικανό πατέρα και Ελληνίδα μητέρα. Από πολύ νωρίς άρχισε μαθήματα drums και κιθάρας, ενώ στα 15 του ξεκίνησε να γράφει τα δικά του τραγούδια. Το 2018 συμμετείχε στο γερμανικό «The Voice» όπου έφτασε μέχρι τον ημιτελικό, κερδίζοντας θετικά σχόλια και εντυπώσεις με κάθε του ερμηνεία και εμφάνιση, ενώ το 2019 διαγωνίσθηκε στο New Wave Festival, το μεγαλύτερο μουσικό φεστιβάλ των ανατολικών χωρών, στο Σότσι της Ρωσίας, όπου ήταν ανάμεσα στους φιναλίστ.

Δείτε το βίντεο κλιπ: