Εννέα συνολικά καινούριες ταινίες προβάλλονται από σήμερα στις κινηματογραφικές αίθουσες, καλύπτοντας όλα τα γούστα του κοινού.

Η πολυαναμενόμενη ελληνική ταινία Ζητείται Ψεύτης σε σκηνοθεσία Ιεροκλή Μιχαηλίδη με τους: Ιεροκλή Μιχαηλίδη, Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο, Ζέτα Μακρυπούλια βγαίνει από σήμερα στους κινηματογράφους.

Ο Θεόφιλος Φερέκης αναλαμβάνει το Υπουργείο Υγείας και γρήγορα διαπιστώνει πως η δημόσια εικόνα του μετράει πολύ περισσότερο από ό,τι τα έργα του. Για να τη βελτιώσει, αλλά και για να διεκπεραιώσει τις προεκλογικές του υποσχέσεις, προσλαμβάνει ως ιδιαίτερο τον Θόδωρο Πάρλα, έναν ασυναγώνιστο ψεύτη.

Δείτε το τρέιλερ:

Στα Ταξίδια του Γκιούλιβερ, ο επίδοξος ρεπόρτερ Λέμουελ Γκάλιβερ χάνεται στο Τρίγωνο των Βερμούδων, όπου ανακαλύπτει τη Λιλιπούτη, ένα νησί με μικροσκοπικούς κατοίκους. Πιάνεται αιχμάλωτος, γρήγορα όμως αναγνωρίζεται ως ήρωάς τους, οπότε και ξεκινούν τα πραγματικά βάσανα γι’ αυτόν. Σε σκηνοθεσία Ρομπ Λέτερμαν με τους: Τζακ Μπλακ, Αμάντα Πιτ, Τζέισον Σίγκελ, Έμιλι Μπλαντ.

Δείτε το τρέιλερ:

Οι Μπεν Στίλερ, Ρόμπερτ ντε Νίρο, Τζέσικα Άλμπα, Όουεν Γουίλσον πρωταγωνιστούν στους Γονείς της Συμφοράς. Ο νευρωτικός πρώην πράκτορας της CIA περνά από νέα σκληρά τεστ τον νοσοκόμο γαμπρό του για να δει αν μπορεί να σταθεί αντάξιος της μοναχοκόρης του αλλά και να αναθρέψει τα δίδυμα εγγονάκια του.

Δείτε το τρέιλερ:

Η Επεισοδιακή Επιστροφή της Ταμάρα Ντρου είναι μία αγγλική ταινία σε σκηνοθεσία Στίβεν Φρίαρς με τους: Τζέμα Άρτερτον, Ντόμινικ Κούπερ, Ρότζερ Άλαμ. Το ασχημόπαπο του Γιουντάουν επιστρέφει στη γενέτειρά της σαν μια όμορφη, επιτυχημένη δημοσιογράφος και αναστατώνει τη ζωή τόσο των αντρών της πόλης όσο και των θαυμαστριών του ροκ ντράμερ με τον οποίο έχει σχέση.

Δείτε το τρέιλερ:

Ο «Θαυματοποιός» είναι ένας Γάλλος ταχυδακτυλουργός που αναγκάζεται να φτάσει μέχρι τη Βόρεια Βρετανία για να βρει κοινό, γοητεύει με τα τρικ του τη νεαρή Αλίκη, η οποία τον ακολουθεί στο Εδιμβούργο.Κινούμενα σχέδια αγγλογαλλικής παραγωγής σε σκηνοθεσία Σιλβέν Σομέ.

Δείτε το τρέιλερ:

Ακολουθεί το γνωστό και πολυσυζητημένο ντοκιμαντέρ του Λουί Ψυχογιού, Ο Όρμος. Μια ομάδα ακτιβιστών προσπαθεί να κινηματογραφήσει την καθημερινή σφαγή των δελφινιών στον κόλπο του Ταϊτζί της Ιαπωνίας.

Δείτε το τρέιλερ:

Καλά Χριστούγεννα Κύριε Λώρενς. Πρόκειται για μία γιαπωνέζικη ταινία σε σκηνοθεσία Ναγκίζα Οσιμα με τους: Nτέιβιντ Μπάουι, Τομ Κόντι, Τζακ Τόμσον, Ρουίτσι Σακαμότο. Το 1942, σε ένα γιαπωνέζικο στρατόπεδο συγκέντρωσης, ο Βρετανός Τζον Λόρενς γίνεται μάρτυρας της σύγκρουσης δύο διαφορετικών κοσμοθεωριών, αλλά και αυτής του συγκρατούμενού του Τζακ Σέλιερς με τον διοικητή Γιονόι.

Δείτε το τρέιλερ:

Ένας νεαρός Γερμανός χάνει τους γονείς και τη μνήμη του σε αυτοκινητικό ατύχημα, κάτι που αναγκάζει τον παππού του να ξεκινήσει από τη Βουλγαρία για να τον βρει και να του θυμίσει το παρελθόν. Αυτή είναι η ταινία: Ο κόσμος είναι μεγάλος και η σωτηρία της ψυχής βρίσκεται στη γωνιά. Βουλγάρικη ταινία σε σκηνοθεσία Στέφαν Κομαντάρεφ με τους: Μίκι Μανόλοβιτς, Κάρλο Λιούμπεκ.

Δείτε το τρέιλερ:

Τέλος, Ένα Παραμύθι Για Δύο Κουνουπάκια, δανέζικη ταινία σε σκηνοθεσία Γιάνικ Χάστρουπ. Η Ντάγκμαρ, το-κουνούπι-που-χορεύει, και ο Έγκον, ένα άλλο που ασχολείται διαρκώς με το ποδήλατό του, έρχονται αντιμέτωποι με την κακιά βασίλισσα των κόκκινων μυρμηγκιών και το στρατό της.

Δείτε το τρέιλερ: