Τα νέα για τη 2η σεζόν της σειράς «the Withcer» δεν σταματάνε προκαλώντας ακόμα περισσότερη ανυπομονησία στους θαυμαστές.

Σύμφωνα  με το RedanianIntelligence και όπως μας ενημερώνει το lordoftheseries.gr η 2η σεζόν επιφυλάσσει μια επιστροφή-έκπληξη καθώς ένας χαρακτήρας από την πρώτη σεζόν θα κάνει την εμφάνιση του. Συγκεκριμένα, μια εκδιδόμενη από την 1η σεζόν, η Danica, θα επιστρέψει σε ένα από τα αρχικά επεισόδια της 2ης. Με την συγκεκριμένη είχε βρεθεί ο Geralt στο 3ο επεισόδιο ενώ εκείνη του εξέταζε τα σημάδια που είχε αποκομίσει από τα τέρατα.

Η σκηνή αυτή προβλήθηκε πριν τη γέννηση της Ciri ενώ το timeline της 2ης σεζόν θα είναι πολύ πιο μπροστά από το συμβάν αυτό. Έτσι, οι πιθανότητες είναι να δούμε τη Danica είτε σε μορφή flashback είτε ως μια ηλικιωμένη εκδιδόμενη που προστίθεται σε ένα γκρουπ στρατιωτών, που ίσως είναι και οι ίδιοι οι witchers.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά η επόμενη σεζόν της σειράς «the Withcer» θα περιλαμβάνει μια μεγάλη μάχη η οποία θα λάβει μέρος στο Kaer Morhen, το μέρος όπου οι witchers εκπαιδεύονταν.

Ένα μεγάλο κομμάτι των νέων γυρισμάτων πρόκειται να πραγματοποιηθούν σε εντυπωσιακό σημείο της Αγγλίας χαρίζοντας εντυπωσιακές εικόνες.