Σπουδαίες νίκες στα social media συνεχίζουν να καταγράφουν οι σταρ της K-pop, BTS και το τελευταίο επίτευγμα τους είναι εξωπραγματικό.

Την προηγούμενη εβδομάδα κυκλοφόρησε το βίντεο για το τραγούδι «Boy With Luv», η συνεργασία του νοτιοκορεατικού boy band με την Αμερικανίδα Halsey, το οποίο συγκέντρωσε περισσότερα πάνω από 78 εκατομμύρια views στο YouTube εντός 24 ωρών.

Οι BTS κατέρριψαν το ρεκόρ που κατέκτησαν μόλις μία εβδομάδα πριν με το «Kill This Love» οι Blackpink, γυναικείο συγκρότημα της K-pop που συγκέντρωσε 56,7 εκατομμύρια views τις πρώτες 24 ώρες από την κυκλοφορία του βίντεο.

Ένα άλλο εντυπωσιακό στατιστικό στοιχείο είναι ότι οι BTS κατάφεραν να έχουν 2 εκατομμύρια σχόλια από τη στιγμή που αναρτήθηκε το βίντεο του «Boy With Luv», σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Επίσης το πρωί του Σαββάτου το βίντεο των BTS-Halsey ήταν δεύτερο στις τάσεις στο You Tube παγκοσμίως, με πρώτο το νέο τρέιλερ του νέου επεισοδίου της κινηματογραφικής σειράς Star Wars, «Episode IX: The Rise of Skywalker».

Οι BTS έκαναν το Σάββατο το ντεμπούτο τους στο αμερικανικό δημοφιλές τηλεοπτικό σόου «Saturday Night Live».