Μία εκ βαθέων συνέντευξη στον Σπύρο Γραμμένο παραχώρησε ο Φοίβος Δεληβοριάς, την ώρα που… απολάμβανε τις υπηρεσίες του ως κομμωτή!

Μεταξύ άλλων, ο Φοίβος Δεληβοριάς αποκάλυψε ότι από μικρός ήθελε να ανέβει σε μια σκηνή με κάθε τρόπο. «Κωμικός βασικά ήθελα να γίνω, μάγος, ταχυδακτυλουργός, το τραγούδι ήταν η τελευταία επιλογή», ανέφερε.

Παραδέχθηκε επίσης ότι ως μανιώδης συλλέκτης δίσκων στην εφηβεία του άρχισε να «ψάχνει» και τα σκυλάδικα. «Βρήκα μερικά αριστουργήματα, του Μάκη Χριστοδουλόπουλου, της Στανίση πρώιμα, τότε μου άρεσαν πολύ και τα τραγούδια του Καρρά εκείνη την περίοδο. Στενοχωριέμαι που δεν πρόλαβα το απολύτως αυθεντικό σκυλάδικο των δεκαετιών του ’70 και του ‘80», δήλωσε.

Όσο για το αν θα μπορούσε να συνεργαστεί με την Πάολα, απάντησε: «Με την Πάολα πιστεύω θα μπορούσα να κάνω κάτι καλό. Μου αρέσει πάρα πολύ η φωνή της και με ενδιαφέρει και ως άτομο. Τώρα, τι θα μπορούσα να κάνω που να μην είναι μόνο για την εικόνα ή για το παιχνίδι – γιατί έχει και αυτό σημασία, να μη σταματάει η ιδέα στο ότι συνεργάζονται δύο κόσμοι και τα λοιπά, γιατί αυτό είναι κλισέ, δεν έχει νόημα από μόνο του».