Όταν οι ποδοσφαιρικοί αστέρες βρίσκονται στο γήπεδο, οι άντρες είναι καθηλωμένοι στον καναπέ και πετάγονται μόλις «τρυπήσουν» τα δίχτυα των αντιπάλων. Τι γίνεται όμως όταν κάποια βράδια οι άντρες αφήνουν το σπίτι τους και βγαίνουν έξω φορώντας τις δικές τους φανέλες και αθλητικά παπούτσια;  Τα δίνουν όλα στα γήπεδα 5Χ5.

Όλο και περισσότεροι είναι οι ποδοσφαιρόφιλοι σπεύδουν στα πιο κοντινά γήπεδα και διοργανώνουν τους δικούς τους αγώνες!

Γιατί όμως οι άντρες θέλουν ακόμη και σε μεγάλη ηλικία να… παίξουν μπάλα; Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Ποιος δεν θέλησε σε παιδική ηλικία να γίνει ποδοσφαιριστής; Ποιος δεν γέμισε μελανιές και κοψίματα παίζοντας στις αλάνες ή στα πλακόστρωτα πεζοδρόμια; Είναι κοινό μυστικό ότι το ποδόσφαιρο «δένει» τους άνδρες όσο λίγα αθλήματα. Γι’ αυτό πολλοί διασκεδάζουν πλέον παίζοντας μπάλα σε οργανωμένα γήπεδα που έχουν δημιουργηθεί για αυτό το σκοπό.

Σε αυτά τα γήπεδα μάλιστα διοργανώνονται ακόμη και πρωταθλήματα ενώ με λίγα χρήματα μπορούν οι ομάδες να έχουν και διαιτητή. Γι’ αυτό αν θέλετε κι εσείς να ασχοληθείτε με το ποδόσφαιρο, έστω και ερασιτεχνικά, φορέστε φανέλα και αθλητικά παπούτσια, και τρέξτε να… σκοράρετε.