Tο τραγούδι «If I Could Build My Whole World Around You» είναι το νέο κομμάτι που διάλεξε η Cosmote για να συνοδεύει όλες τις διαφημιστικές της καμπάνιες. Πρόκειται για ένα δημοφιλές μουσικό κομμάτι που ηχογραφήθηκε πρώτη φορά το 1967 από τον Marvin Gaye και την Tammi Terrell.

Μέσα από τους στίχους του τραγουδιού, οι δύο τραγουδιστές περιγράφουν τι θα έκαναν αν μπορούσαν να χτίσουν έναν ολόκληρο κόσμο γύρω από εκείνον που αγαπούν (αυτό άλλωστε σημαίνει και ο τίτλος του κομματιού «αν μπορούσα να χτίσω ολόκληρο τον κόσμο μου, γύρω σου»).

Η διασκευή του κομματιού έγινε για την Cosmote σε pop-rock ύφος από τους «Expert Medicine feat.Sillyboy», ένα ανερχόμενο ελληνικό συγκρότημα που έχει αναδειχθεί από το Jumping Fish της Cosmote.

Oι συνδρομητές της Cosmote μπορούν να κατεβάσουν το διασκευασμένο κομμάτι δωρεάν σε μορφή MP3 από το Music Zone, το Music Store της Cosmote και να το αναπαράγουν σε οποιαδήποτε συσκευή

Οι συνδρομητές με Smart Phones συσκευές και λειτουργικό Android μπορούν να κατεβάσουν το κομμάτι δωρεάν στην ίδια μορφή μέσω του Cosmote Music Application, της νέας μουσικής εφαρμογής της Cosmote.

Το τραγούδι ντύνει και τη νέα ενέργεια της COSMOTE «Ο κόσμος μας, εσύ» που δίνει τη δυνατότητα στον καθένα, μέσα από τη σελίδα της εταιρείας στο Facebook ή το blog www.okosmosmasesy.gr, να δηλώσει τι θα ήθελε να κάνει για να βελτιώσει τον κόσμο γύρω του και να αποκτήσει την ευκαιρία να δει την επιθυμία του να πραγματοποιείται, με τη βοήθεια της Cosmote.