Οχτώ νέες ταινίες προβάλλονται από σήμερα στις κινηματογραφικές αίθουσες. Από αυτές ξεχωρίζει ο Άγνωστος, ένας αμερικανός βιολόγος πηγαίνει στο Βερολίνο με τη γυναίκα του για ένα συνέδριο. Ένα τροχαίο θα τον ρίξει σε κώμα & όταν ξυπνήσει από αυτό, θα διαπιστώσει ότι κανείς δεν τον αναγνωρίζει, ενώ κάποιος άγνωστος έχει οικειοποιηθεί την ταυτότητά του. Αγγλογερμανική ταινία σε σκηνοθεσία Ζομ Κολέ – Σερά με τους: Λιαμ Νίσον, Νταϊάν Κρούγκερ, Τζένιουαρι Τζόοουνς, Μπρούνο Γκαντζ. Δείτε το τρέιλερ:

Στο Πρωινό Ξύπνημα, μια ανερχόμενη τηλεοπτική παραγωγός αναλαμβάνει το πρωινάδικο ενός καναλιού και προσπαθεί να πείσει έναν βετεράνο, σοβαρό και βραβευμένο δημοσιογράφο να το συμπαρουσιάσουν. Aμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Ρότζερ Μισέλ με τους: Ρέιτσελ Μακ Άνταμς, Χάρισον Φορντ, Ντάιαν Κίτον. Δείτε το τρέιλερ:

Συνεχίζουμε με την ταινία κινουμένων σχεδίων Άρης καλεί Μαμά. Aμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Σάιμον Γουέλς με τους: Σεθ Γκριν, Νταν Φόγκλερ, Τζόαν Κιούζακ. Ο εννιάχρονος Μάιλο δεν υποφέρει με τίποτα τη μητέρα του, αλλά όταν εκείνη πέσει θύμα απαγωγής από τους Αρειανούς, θα επιχειρήσει να τη σώσει και θα βρεθεί μαζί της αιχμάλωτος στον κόκκινο πλανήτη. Δείτε το τρέιλερ:

Ακολουθεί μία γαλλική ταινία, το Μαμούθ, σε σκηνοθεσία Μπενουά Ντελεπίν, Γκιστάβ Κερβέρ με τους: Ζεράρ Ντεπαρντιέ, Γιολάντ Μορό, Ιζαμπέλ Αντζανί. Ο Σερζ πρόκειται να βγει στη σύνταξη, αλλά του λείπουν ένσημα από δουλειές που έκανε παλιά. Βγάζει, λοιπόν, από το γκαράζ την παλιά του μοτοσικλέτα, μια Munch Mammut, και ξεκινά ένα ταξίδι στο παρελθόν. Δείτε το τρέιλερ:

Όταν η αδερφή του, διάσημη πορνοστάρ, πεθαίνει από ναρκωτικά, ο Άουγκουστ παίρνει υπό την προστασία του τη μικρή της κόρη και αποφασίζει να πάρει εκδίκηση. Αυτό είναι το Princess, δανέζικη ταινία σε σκηνοθεσία Άντερς Μοργκεντάλερ. Δείτε το τρέιλερ:

Τέλος, έχουμε μία γερμανική ταινία, η Συντροφικότητα, σε σκηνοθεσία Γκέοργκ Βίλχελμ Παμπστ με τους: Αλεξάντερ Γκράναχ, Φριτς Κάμπερς. Το 1919 μια έκρηξη σε ένα ανθρακωρυχείο στα γαλλογερμανικά σύνορα παγιδεύει μια ομάδα Γάλλων στα έγκατα της Γης. Αν και αντίπαλοι στον πόλεμο που μόλις τέλειωσε, οι Γερμανοί συνάδελφοί τους θα τρέξουν προς βοήθεια. Δείτε το τρέιλερ: