Οκτώ νέες ταινίες προβάλλονται από σήμερα στις κινηματογραφικές αίθουσες καλύπτοντας όλα τα γούστα. Το London Boulevard είναι μία αγγλοαμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Γουίλιαμ Μόναχαν με τους: Κόλιν Φάρελ, Κίρα Νάιτλι, Ρέι Γουίνστον, Ντέιβιντ Θιούλις. Ο άρτι αποφυλακισθείς Μίτσελ πιάνει δουλειά ως υπάλληλος-σωματοφύλακας μιας κινηματογραφικής σταρ. Θα την ερωτευτεί, αλλά παράλληλα θα βρεθεί μπλεγμένος στις δουλειές ενός αδίστακτου γκάνγκστερ.

Δείτε το τρέιλερ:

Συνεχίζουμε με μία κωμωδία, το Σύζυγος για ενοικίαση, μία αμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Ντένις Ντάγκαν με τους: Άνταμ Σάντλερ, Τζένιφερ Άνιστον, Νικόλ Κίντμαν.Για να διατηρήσει τη σχέση του με μια πολύ νεότερή του κοπέλα, ένας πλαστικός χειρουργός πείθει τη βοηθό του να υποδυθεί την πρώην γυναίκα του.

Δείτε το τρέιλερ:

Στα Μικρά αθώα ψέματα, παρά το πρόσφατο σοβαρό ατύχημα ενός μέλους της παρέας τους, μια ομάδα φίλων συγκεντρώνεται –όπως κάθε χρόνο– σε ένα παραλιακό εξοχικό για τις καλοκαιρινές της διακοπές. Γαλλική ταινία σε σκηνοθεσία Γκιγιόμ Κανέ με τους: Μαριόν Κοτιγιάρ, Φρανσουά Κλιζέ, Ζαν Ντιζαρντέν, Μπενουά Μαζιμέλ.

Δείτε το τρέιλερ:

Η επόμενη ταινία θα ξετρελάνει τα μικρά παιδιά και όσους αισθάνονται ακόμα παιδιά. Το Rango είναι μία αμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Γκορ Βερμπίνσκι. Ο ήρωας Ράνγκο βρίσκεται άθελά του καταμεσής της ερήμου. Με το ερμηνευτικό του ταλέντο, όμως, θα καταφέρει να εντυπωσιάσει τους κατοίκους μιας αφιλόξενης ζωο-πόλης, οι οποίοι τον χρίζουν σερίφη.

Δείτε το τρέιλερ:

Σειρά έχει μία ελληνική ταινία, Οι Ιππείς της Πύλου, σε σκηνοθεσία Νίκου Καλογερόπουλου με τους: Νίκο Καλογερόπουλο, Ηλία Λογοθέτη, Τάκη Σπυριδάκη, Βάνα Μπάρμπα. Ένας χρεωμένος ηθοποιός φεύγει από την Αθήνα για ένα ερημωμένο μεσσηνιακό κάστρο, όπου θα γνωρίσει μια σειρά από παράξενους ανθρώπους και ακόμη πιο παράξενες περιπέτειες.

Δείτε το τρέιλερ:

Το «Μέσα από τις φλόγες», είναι καναδική ταινία σε σκηνοθεσία Ντενίς Βιλνέβ με τους: Λούμπνα Αζαμπάλ, Μελίσα Ντεσορμό – Πουλέν, Μαξίμ Γκοντέτ. Ακολουθώντας την τελευταία επιθυμία της μητέρας τους, δύο αδέρφια επιχειρούν ένα επίπονο οδοιπορικό στη Μέση Ανατολή για να ερευνήσουν το οικογενειακό τους παρελθόν.

Δείτε το τρέιλερ:

Στη Βρετανία του 2ου αιώνα μ.Χ. ένας νεαρός εκατόνταρχος αναζητά το χαμένο χρυσό αετό-έμβλημα της 9ης λεγεώνας, η οποία –υπό τις διαταγές του πατέρα του– εξαφανίστηκε ανεξήγητα 20 χρόνια νωρίτερα στα βουνά της Σκοτίας. Αυτός είναι Ο αετός της αυτοκρατορίας, μία αγγλοαμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Κέβιν ΜακΝτόναλντ με τους: Τσάνινγκ Τέιτουμ, Τζέιμι Μπελ, Μαρκ Στρονγκ.

Δείτε το τρέιλερ:

Τελειώνουμε με μία γερμανική ταινία, The complete metropolis, σε σκηνοθεσία Φριτς Λανγκ με τους: Μπριγκίτε Χελμ, Άλφρεντ Άμπελ, Γκούσταβ Φρέλιχ. Στη φουτουριστική Μητρόπολη, η κοινωνία είναι χωρισμένη ανάμεσα στην εύπορη άρχουσα τάξη και στους εργάτες. Όταν ο γιος του ιδρυτή της πόλης ερωτεύεται τη φτωχή Μαρία, την κόρη ενός εργάτη, αποφασίζει να τη βοηθήσει για να αποκατασταθεί η κοινωνική δικαιοσύνη.

Δείτε το τρέιλερ: