Μέσα σε «Μια νύχτα μόνο» η Φωτεινή Δάρρα διατρέχει το ερωτικό σύμπαν της μουσικής δημιουργίας των τελευταίων δεκαετιών. Ελληνικής και ξένης. Έχοντας στο πλευρό της την ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων (υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Μιχάλη Οικονόμου) αλλά κι ένα σύγχρονο γκρουπ, δίνει «άλλον αέρα» σε πασίγνωστες μελωδίες του Μάνου Χατζιδάκι, του Nat King Cole , του Μίμη Πλέσσα, , του Cole Porter, του Δημήτρη Παπαδημητρίου, του Κώστα Γιαννίδη , των Queen κ.α.

Την Τρίτη 15 Φεβρουαρίου, στις 8.30 το βράδυ, στην Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης του Μεγάρου Μουσικής θα ανεβεί μία ξεχωριστή μουσική παράσταση όπου μερικά από τα
ωραιότερα τραγούδια που γράφτηκαν ποτέ, ξαναγεννιούνται μπροστά στα
μάτια του κοινού του Μεγάρου, μέσα από την ανάμνηση της ζωής μιας
ηθοποιού του μουσικού θεάτρου. Περασμένοι έρωτες, στιγμές από τη ζωή
της πάνω στη σκηνή αλλά και η ζωή του καλλιτέχνη όταν τα φώτα σβήνουν,
δημιουργούν ένα μαγικό μουσικό ταξίδι. Η αυλαία ανεβαίνει και η
παράσταση αρχίζει!

Την καλλιτεχνική επιμέλεια της παράστασης έχει αναλάβει η Φωτεινή Δάρρα. Τη χορογραφία της η Ελενα Γεροδήμου, ενώ για την ενορχήστρωση και τη διασκευή του μουσικού υλικού της συνεργάστηκαν ο Γιάννης Μπελώνης, o Γιώργος Δούσης και o Γιάννης Σαμπροβαλάκης. Τους φωτισμούς υπογράφει ο Γιώργος Τέλλος και τον σχεδιασμό του ήχου ο Γιάννης Λαμπρόπουλος.

Συμπράττουν οι μουσικοί: Γιώργος Παπαχριστούδης (πιάνο), Ντίνος Γεωργούντζος (πλήκτρα-programming, Ανδρέας Μουζάκης (ντραμς), Μανόλης και Ανδρέας Καραντίνης (μπουζούκια), Τεό Λαζάρου (ηλεκτρικό μπάσο), Aδάμ Δόγκας (κλαρινέτο, σαξόφωνο, φλογέρες), Χρήστος Περτσινίδης (κιθάρες),), Δημήτρης Αγάθος (τρομπέτα) και Γιάννης Αρβανιτάκης (τρομπόνι).