Το «Επίσημο Πρόγραμμα» κυκλοφορεί το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου με την εφημερίδα «Παραπολιτικά», ενώ την Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου, θα διατίθεται δωρεάν στις θύρες του ΟΑΚΑ πριν από την εκκίνηση και την υπερειδική διαδρομή του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις. Καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, το έντυπο θα διατίθεται δωρεάν και από το service park, στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας.

Στις 82 σελίδες του, το «Επίσημο Πρόγραμμα» περιλαμβάνει τις συμμετοχές, το ωράριο, τους χάρτες των ειδικών διαδρομών, όπως και στοιχεία για όλα τα πληρώματα που συμμετέχουν στον αγώνα. Η προσεγμένη έκδοση αποτελεί τον οδηγό ώστε όλοι οι θεατές που θα επιλέξουν να παρακολουθήσουν από κοντά το Ακρόπολις, να απολαύσουν με ασφάλεια το μοναδικό θέαμα που εγγυάται ένας αγώνας Ράλι του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος.

Η Motorsport Greece, ο φορέας του Υφυπουργείου Αθλητισμού που βρίσκεται πίσω από την οργάνωση του αγώνα, έχει εργαστεί με γνώμονα την κατά το δυνατόν απρόσκοπτη κυκλοφορία στις περιοχές της διαδρομής του. Μέσω του εντύπου, επικοινωνεί τις επίσημες προσβάσεις θεατών στις ειδικές διαδρομές, με ακριβείς γραπτές οδηγίες ή οδηγίες ψηφιακής πλοήγησης.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.