Η Τεχνοκάρ ανακοινώνει νέο προωθητικό πρόγραμμα για το μήνα Μάρτιο το οποίο περιλαμβάνει δωρεάν παροχή του οφέλους απόσυρσης για νέες παραγγελίες Leon και Toledo μέχρι 31/3/2015.

Το πρόγραμμα «Δωρεάν παροχής του οφέλους απόσυρσης», ενισχύει περαιτέρω την ανταγωνιστικότητα της πρότασης της SEAT αφού προσφέρει συνολικά πολλαπλάσιο όφελος για τον πελάτη.

Χαρακτηριστικά, για το Leon το συνολικό κέρδος μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 3.700 ευρώ (2.800 ευρώ όφελος απόσυρση + 900 ευρώ έκπτωση τιμοκαταλόγου), ενώ για το Toledo το κέρδος φτάνει έως 3.320 ευρώ (1.430 ευρώ όφελος απόσυρση + 1.890 ευρώ έκπτωση τιμοκαταλόγου).

Η ανταγωνιστικότητα του προγράμματος «Δωρεάν Απόσυρσης» ενισχύεται με την διάθεση προαιρετικών πακέτων εξοπλισμού Plus, μία ιδιαίτερα ελκυστική πρόταση με σημαντικά οικονομικά πλεονεκτήματα για τον υποψήφιο πελάτη που αναζητά πλήρη εξοπλισμό.

Συγκεκριμένα τα πακέτα εξοπλισμού Plus περιλαμβάνουν:

Leon Style Plus: Φώτα full LED, ζάντες αλουμινίου 17”, Media system Plus με χρέωση 950 ευρώ.

Leon FR Plus: Φώτα full LED, ζάντες αλουμινίου 18”, Media system Plus, Πανοραμική ηλιοροφή με χρέωση 1.650 ευρώ.

Toledo Reference Plus: Zάντες αλουμινίου 16”, προβολείς ομίχλης με χρέωση 290 ευρώ.

Τοledo Style Plus: Sound system 2.1, Βluetooth με χρέωση 200 ευρώ.

Παράλληλα, η Τεχνοκάρ ανακοινώνει την παράταση του προωθητικού προγράμματος «Seat Ibiza με Τριπλό Κέρδος» μέχρι τις 31/3/2015.

Το προωθητικό πρόγραμμα για το Ibiza περιλαμβάνει:

– Standard εργοστασιακή εγγύηση 4 χρόνων, χωρίς καμία χρηματική επιβάρυνση για τον πελάτη.

– Νέο προνομιακό χρηματοδοτικό πρόγραμμα Ibiza Easy Credit της Volkswagen Bank, με μηνιαία δόση που ξεκινά μόλις από 110 ευρώ το μήνα.

– Προαιρετικά πακέτα εξοπλισμού Plus τα οποία προσφέρουν κέρδος για τον αγοραστή έως και 75% σε σχέση με τις τιμές του προαιρετικού εξοπλισμού.