Εμφανώς συγκινημένος αποχαιρέτισε ο Σεμπάστιαν Φέτελ την ομάδα της Red Bull, με την οποία αναδείχθηκε τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1. «Τα προηγούμενα έξι χρόνια ήταν απίστευτα» ανέφερε ο Γερμανός κατά την επίσκεψή του στο εργοστάσιο της Red Bull στο Μίλτον Κέινς της Μεγάλης Βρετανίας και συμπλήρωσε, ότι «αυτό που πετύχαμε, όλη αυτή η δουλειά που βάλαμε, τόσο πολύ πάθος, τόσο μεγάλη αφοσίωση, όλα αυτά θα τα κρατήσω για πάντα μέσα στην καρδιά μου».

Η ομάδα της Red Bull καλωσόρισε τον Φέτελ με ένα μήνυμα στο Twitter, όπου έγραφε «ο φίλος μας ο Σεμπάστιαν εμφανίστηκε σήμερα στο εργοστάσιο, για να πει οριστικά ‘’έχετε γειά’’» ενώ τον ευχαρίστησε και στα γερμανικά με την αναφορά #dankeseb.

Ο Φέτελ έλαβε μεταξύ άλλων ως δώρο έναν ταύρο σε μικρογραφία, ενώ η Red Bull θα του δωρίσει και ένα από τα αυτοκίνητα, με τα οποία έχει στεφθεί παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1. Την ομάδα της Red Bull εκπροσώπησαν κατά την αποχαιρετιστήρια εκδήλωση του Φέτελ ο διευθυντής της Κρίστιαν Χόρνερ και ο αρχισχεδιαστής της, Άντριαν Νιούι. Ο τελευταίος δεν έκρυβε τη συγκίνησή του και συνόψισε την περίοδο με τον Φέτελ στην πρόταση «ήταν ένα πραγματικό προνόμιο».

Πηγή: gazzetta.gr