Διαχρονικά η φιλοσοφία της Fiat είναι να προσφέρει λύσεις αυτοκίνησης προσιτές στο ευρύ κοινό. Έτσι, με το νέο, αμιγώς ηλεκτρικό 500, η Ιταλική μάρκα ανοίγει νέο κεφάλαιο στην ιστορία της.

Με χαρακτηριστικά, όπως η διάθεση τριών αμαξωμάτων (hatchback, cabrio και 3+1), δυνατότητα αυτόνομης οδήγησης επιπέδου 2, αυξημένη αυτονομία (έως 460χλμ.) αλλά και σύγχρονο σύστημα πολυμέσων, το ηλεκτρικό 500 είναι ένα ολοκληρωμένο μοντέλο μηδενικών ρύπων.

Η πώληση του ηλεκτρικού 500 συνοδεύεται και από το πρόγραμμα απόκτησης «GO easy», με το οποίο το μοντέλο είναι διαθέσιμο με προκαταβολή από 5.963 ευρώ και μηνιαία δόση 288 ευρώ, γεγονός που το κάνει προσιτό σε όλους.

Το «GO easy», το οποίο αποτελεί τμήμα του καινοτόμου προγράμματος e-Freeways της FCA Bank, δεν σταματά στην ευκολία απόκτησης, αλλά προσφέρει και την ευελιξία που αναζητά κάποιος κατά την αγορά ενός αμιγώς ηλεκτρικού αυτοκινήτου. Λαμβάνοντας υπόψη τις μεταβαλλόμενες ανάγκες και συνθήκες, το «GO easy», καταρρίπτει τις συνήθεις δεσμεύσεις που συνοδεύουν την αγορά ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου, επιτρέποντας στον χρήστη να διασφαλίσει την μελλοντική αξία του αυτοκινήτου του ή ακόμα και να αλλάξει το αυτοκίνητο με ίδιο ή άλλου τύπου.

Νίκος Τσάδαρης