Το hatchback Aveo θα έχει την τιμητική του στη SEMA του 2013, με 3 διαφορετικές εκδοχές που παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ειδική μνεία αξίζει στην έκδοση RS που φέρει βελτιώσεις τόσο στις επιδόσεις, όσο και στο στήσιμό της.

Οι διαφορές που εντοπίζονται με την πρώτη ματιά, έχουν να κάνουν με τη μειωμένη απόσταση από το έδαφος, τους μεγάλους τροχούς των 18 ιντσών και τις ανάλογα ευμεγέθεις δαγκάνες των φρένων από τη Wilwood.

Η δεύτερη εναλλακτική με το όνομα του Ricky Carmichael, το All-Activity Sonic (Sonic είναι η ονομασία του Aveo στην άλλη μεριά του Ατλαντικού) αποτελεί μια σπουδή customization. Με μπάρες οροφής και δυνατότητα μεταφοράς πολλών διαφορετικών αξεσουάρ για extreme sport και όχι μόνο.

Τέλος, επειδή το ακραίο ICE (In Car Entertainment) δεν θα μπορούσε να λείπει από μια τέτοια εκδήλωση, το Personalization Sonic είναι εφοδιασμένο με ηχεία, sub-woofers και ενισχυτές, ικανούς για διάκριση σε διαγωνισμούς ηχοσυστημάτων.

Εκτός από τα Sonic, η Chevrolet παρουσιάζει και το ηλεκτρικό Spark, το Spark EV Concept, το Urban Cool Impala Concept, το Malibu LTZ Concept, καθώς και το Personalization Cruze Diesel Concept.

Πηγή: gocar.gr