Έτσι «γεννήθηκε» η Ford Mustang Mach-E

Ένα 20λεπτο ντοκιμαντέρ για την ηλεκτρική SUV έκδοση του εμβληματικού μοντέλου


AUTO
10:13
28/11/2019
Έτσι «γεννήθηκε» η Ford Mustang Mach-E
loading

Την περασμένη μόλις εβδομάδα η Ford παρουσίασε για πρώτη φορά στο ευρύ κοινό, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις ΗΠΑ, το νέο μέλος της οικογένειας Mustang: την αμιγώς ηλεκτροκίνητη Mach-E.

Το πρώτο, πλήρως ηλεκτρικό μοντέλο της Ford, αρχικά ήταν προγραμματισμένο να μην φέρει την ονομασία Mustang. Όμως, μετά την ανάληψη της ηγεσίας της Ford από τον Τζιμ Χάκετ το 2017 και τη σύσταση του τμήματος «Ford Team Edison» (μιας ειδικής με άλλα λόγια ομάδας που θα ασχολείτο αποκλειστικά με τον σχεδιασμό και την εξέλιξη των νέων ηλεκτρικών μοντέλων της μάρκας), η επιλογή του ονόματος Mustang ήταν μονόδρομος.

Έτσι, για τους επόμενους μήνες σχεδιαστές και μηχανικοί σήκωσαν τα μανίκια τους και αξιοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο την 55έτη παράδοση του πιο εμβληματικού σπορ μοντέλου της σύγχρονης αυτοκίνησης έφεραν στον πραγματικό κόσμο τη νέα Mach-E.

Θέλοντας να αποτυπώσουν τι πρεσβεύει όλα αυτά τα χρόνια το όνομα Mustang, αλλά και τι ακριβώς εκπροσωπεί σήμερα η νέα, ηλεκτροκίνητη Mustang Mach-E σε επίπεδο σχεδιασμού, απόδοσης και τεχνολογίας, οι  άνθρωποι της Ford δημιούργησαν σε συνεργασία με την εταιρεία παραγωγής Chrome Productions ένα συναρπαστικό ντοκιμαντέρ διάρκειας 20 λεπτών με τίτλο «Making the Mustang Mach-E», που μας μεταφέρει με κάθε λεπτομέρεια πως ακριβώς γεννήθηκε το νέο ηλεκτρικό SUV μοντέλο της αμερικάνικης βιομηχανίας.

 

Νίκος Τσάδαρης

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει