Η Cupra, στο πλαίσιο της στρατηγικής της επέκτασης κάνει ντεμπούτο στο Μεξικό, ανοίγοντας το πρώτο της σε παγκόσμιο επίπεδο αποκλειστικό κατάστημα και λανσάροντας στην αγορά το Cupra Ateca.

Η Ισπανική μάρκα πολυτελών οχημάτων (θυγατρική της Seat) επέλεξε την πόλη του Μεξικού για την εγκατάσταση του πρώτου παγκοσμιώς καταστήματος της αφιερωμένου στην μάρκα. Την ίδια στιγμή, η μάρκα έχει δημιουργήσει έξι Cupra Corners στο δίκτυο αντιπροσώπων της Seat στο Μεξικό.

Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν επίσης οι οδηγοί αγώνων της μάρκας, Mattias Ekström και Jordi Gené, καθώς και οι πρεσβευτές της μάρκας και πρωταθλητές padel Fernando Belasteguín και Pablo Lima, οι οποίοι αγωνίζονται αυτή την εβδομάδα στο Mexico Open 2019 World Padel Tour.

Το κατάστημα είναι ένας χώρος 300 τετραγωνικών μέτρων με σύγχρονο σχεδιασμό, εμπνευσμένο από τις αξίες της μοναδικότητας, της ποιότητας και των επιδόσεων. Ο χώρος μπορεί να φιλοξενήσει έως και έξι οχήματα ενώ το κατάστημα στελεχώνεται από μία ομάδα τεσσάρων εκπαιδευμένων στελεχών και ένα διευθυντή πωλήσεων.

Το κατάστημα βρίσκεται στην Colonia Roma, μία από τις πιο πολυτελής περιοχές της πόλης του Μεξικού. Ο χώρος είναι εξοπλισμένος με οθόνες 85 ιντσών και tablets, όπου οι πελάτες μπορούν να ζήσουν μία ψηφιακή εμπειρία διαμορφώνοντας το επόμενο αυτοκίνητο τους. Επίσης ο χώρος περιλαμβάνει και ένα τμήμα Racing όπου θα παρουσιαστεί το αγωνιστικό αυτοκίνητο Cupra TCR καθώς και μία σειρά αγωνιστικών προϊόντων και αξεσουάρ.

Η εταιρία δημιούργησε επίσης ένα χώρο με άμεση πρόσβαση στο δρόμο για παραδόσεις νέων αυτοκινήτων και test drives, ενώ διαθέτει και Seat Corner όπου εκτίθεται ένα εκθεσιακό μοντέλο της mainstream γκάμας της εταιρείας.

Ο σύγχρονος σχεδιασμός του καταστήματος συνδυάζει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας που επιτρέπει στους επισκέπτες να παρακολουθήσουν μία επίδειξη εικονικής πραγματικότητας του Formentor και του Tavascan Concept. Επιπλέον, οι πελάτες μπορούν να σκανάρουν έναν κωδικό QR ώστε να έχουν πρόσβαση σε πλήρεις πληροφορίες σχετικά με τη μάρκα.