Δύσκολη χαρακτήρισε την απόφαση που πρέπει να πάρει η Mercedes σχετικά με το αν θα συνεχίσει να δουλεύει πάνω στο φετινό μονοθέσιο ή αν θα αφιερωθούν στην εξέλιξη του μονοθεσίου της επόμενης σεζόν ο Νίκο Ρόσμπεργκ.

Ο Γερμανός πιλότος έδειξε αναποφάσιστος, καθώς τόνισε πως θα ήθελε να έχει και του χρόνου ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο στα χέρια του, ωστόσο δήλωσε πως συνεχίζοντας να δουλεύουν πάνω στην W04 μπορεί να φτάσουν σε περισσότερες επιτυχίες.

«Είμαστε σε θέση να πανηγυρίσουμε πολλές επιτυχίες, όμως εξαιτίας των ελαστικών δεν είμαστε σταθεροί στις αποδόσεις μας. Η πρόοδο που έχουμε κάνει είναι πολύ μεγάλη, αλλά στόχος μας είναι να φτάσουμε εκεί που είναι ο Σεμπάστιαν Φέτελ», ήταν τα λόγια του Γερμανού πιλότου.

Ο Ρόσμπεργκ στη συνέχεια αναφέρθηκε στη δύσκολη απόφαση που πρέπει να πάρουν σχετικά με την εξέλιξη του φετινού μονοθεσίου ή τη δουλειά πάνω στο καινούριο (2014).

«Είναι μια δύσκολη απόφαση. Υπάρχουν δύο απόψεις. Από τη μία, το βρίσκω πολύ ωραίο να πηγαίνουμε στους αγώνες έχοντας
ένα πολύ καλό μονοθέσιο να διεκδικούμε την πολ ποζίσιον και τις νίκες. Αυτό το συναίσθημα είναι πολύ καλό.

Από την άλλη, σκέφτομαι ότι η επόμενη χρονιά θα είναι μία μεγάλη ευκαιρία, λόγω των πολλών αλλαγών. Αν εμείς συνεχίσουμε να οδηγούμε το μονοθέσιο που έχουμε τώρα μπορούμε να πανηγυρίσουμε και άλλες επιτυχίες».

Πηγή: sport-fm