Μπορεί ο Τζένσον Μπάτον να διανύει μία από τις δύσκολες σεζόν του στο πρωτάθλημα της Formula 1 (ένατος μετά από 10 γκραν πρι), στο οποίο ακόμη δεν έχει καταφέρει να ανέβει στο βάθρο, λόγω της υποτονικής απόδοσης της MP4-28, ωστόσο ο Βρετανός πιλότος τόνισε πως συνεχίζει να νιώθει ενθουσιασμένος με αυτό που κάνει.

Χαρακτήρισε τη σεζόν του ιδιαίτερη και τόνισε πως είναι λογικό να υπάρχουν δύσκολες χρονιές σε μία ομάδα. Ακόμη, χαρακτήρισε πως ιδιαίτερο το συναίσθημα όταν καταφέρνεις να ξεπεράσεις την κρίση.

«Το παράξενο είναι ότι παρά το γεγονός ότι αυτή η σεζόν είναι πολύ δύσκολη, ακόμη είμαι πολύ ενθουσιασμένος για τους αγώνες. Πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό. Δεν έχω χάσει τον ενθουσιασμό παρά τις δύσκολες στιγμές και αυτό με κάνει να διαπιστώνω ότι αγαπώ αυτό που κάνω. Σεζόν σαν αυτή είναι ιδιαίτερες. Είναι φυσιολογικό να υπάρχουν δύσκολες στιγμές. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και όταν ξεπεράσουμε το πρόβλημα τότε το συναίσθημα θα είναι ιδιαίτερο», ήταν τα λόγια του Βρετανού για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

«Κάναμε λάθος στο σχεδιασμό και την εξέλιξη του μονοθεσίου του χειμώνα, όμως έχουμε αλλάξει πολλά πράγματα. Είναι εκπληκτικό το πόσο γρήγορα προσαρμοστήκαμε και αλλάξαμε το αεροδυναμικό πακέτο του μονοθεσίου μας. Ωστόσο, τώρα το πρόβλημα είναι ότι είμαστε αρκετά πίσω από τους πρωτοπόρους».

Πηγή: sport-fm.gr