Αισιόδοξοι ότι δεν θα έχουν να αντιμετωπίσουν το άγνωστο στην έναρξη της τρίτης τους σεζόν στο πρωτάθλημα της Φόρμουλα 1, ως επίσημοι προμηθευτές ελαστικών, είναι στην Pirelli όπως ανακοίνωσαν δια στόματος του αγωνιστικού διευθυντή της εταιρίας, Πολ Έμπερι.

Ο ισχυρός άνδρας της Pirelli τόνισε πως οι ελάχιστες διαφοροποιήσεις στα μονοθέσια της επόμενης σεζόν τους έχει βοηθήσει, καθώς έχουν ήδη μια βάση δεδομένων, πάνω στην οποία έχουν δουλέψει.

«Τα μονοθέσια δεν έχουν αλλάξει πολύ από την περσινή σεζόν. Μοιάζουν πάρα πολύ με αυτά του προηγούμενου πρωταθλήματος, συνεπώς δεν θα έχουμε να ανταποκριθούμε σε μεγάλες προκλήσεις, όπως συνέβη στις αρχές του 2012.

Το πραγματικό θέμα την περσινή σεζόν είχε να κάνει με τον συνδυασμό των δικών μας εξελίξεων και των πολλών αλλαγών που είχαν υποστεί τα μονοθέσια. Αυτό δεν πρόκειται να συμβεί φέτος, πιστεύουμε ότι και φέτος θα πρέπει να δουλέψουμε πολύ στο θέμα των εξατμίσεων, αλλά πέρα από αυτό ξεκινάμε από μία σταθερή βάση», ήταν τα λόγια του αγωνιστικού διευθυντή της Pirelli.

Πηγή: sport-fm.gr