Η Teoren Motors δημιούργησε ένα νέο, προνομιακό χρηματοδοτικό πρόγραμμα για τα Renault Megane και Kadjar.

meganekadjar

Τα μοντέλα αυτά ενσωματώνουν πλήρως τόσο τη νέα σχεδιαστική ταυτότητα, όσο και τα προηγμένα τεχνολογικά συστήματα της Renault που συναντά κανείς μόνο σε μοντέλα μεγαλύτερων κατηγοριών, όπως τα Talisman και Espace.

MEGANE

Έχοντας το κάθε ένα το δικό του ιδιαίτερο χαρακτήρα, καταφέρνουν αποτελεσματικά να καλύψουν τις ανάγκες μιας ευρείας γκάμας καταναλωτών στοχεύοντας στο οδηγοκεντρικό προφίλ και την τεχνολογία στην περίπτωση του Megane και στον περιπετειώδη χαρακτήρα και την πρακτικότητα στην περίπτωση του Kadjar.

KADJAR

Η Teoren, δημιούργησε ειδικά για τα δύο μοντέλα ένα πρόγραμμα χρηματοδότησης όπου ο αγοραστής έχει τη δυνατότητα να επιλέξει το ποσό της προκαταβολής και τον αριθμό δόσεων που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες του. Κοινός παρανομαστής σε κάθε περίπτωση είναι το χαμηλό επιτόκιο του 3,9%*. Το νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα θα ισχύει μέχρι και το τέλος Απριλίου.

* 3,9% επιδοτούμενο επιτόκιο (πλέον εισφοράς 0,6% του Ν.128/75).

Νίκος Τσάδαρης

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.