Η BMW δεν έχει κρύψει πως ετοιμάζει ένα πολύ εντυπωσιακό μεσαίο κουπέ στη λογική του σημερινού M3. Ο ανεξάρτητος σχεδιαστής Jacek Kolodziejczyk μας δίνει τη δική του ερμηνεία για το αυτοκίνητο.

Αν και η ΒΜW κρατάει μυστικά τα πλάνα της σχετικά με τη δημιουργία ενός νέου κουπέ, οι πληροφορίες θέλουν ένα νέο μοντέλο με αυτή τη λογική αμαξώματος να αντικαθιστά στο άμεσο μέλλον το M3, φέροντας κατά πάσα πιθανότητα την κωδική ονομασία M4. Aυτό το αυτοκίνητο θα το δούμε στα τέλη του 2012 ή το 2013 και βέβαια αναμένεται πως θα έχει δύο βασικά χαρακτηριστικά.

Αυτά είναι η πολύ δυναμική εμφάνιση αλλά και οι υπερυψηλές επιδόσεις. Σε κάθε περίπτωση, αν και είναι νωρίς να μιλάμε για αυτό, ο ανεξάρτητος σχεδιαστής Jacek Kolodziejczyk δημοσιοποίησε τα σχέδια ενός αυτοκινήτου που δείχνουν τον τρόπο με τον οποίο ο ίδιος αντιλαμβάνεται το μελλοντικό…BMW M4. To αποτέλεσμα είναι πολύ ενδιαφέρον, αφού ο 30χρονος καλλιτέχνης χρησιμοποίησε στοιχεία από το σημερινό Μ3 για να καταλήξει σε ένα άρκως εντυπωσιακό μοντέλο.

Πηγή: autotriti.gr