Δεν τα παρατάει ο Σεμπάστιαν Φέτελ, ακόμη και αν έχει ήδη κατακτήσει τον δεύτερο Παγκόσμιο τίτλο του. Ο Γερμανός πιλότος της Red Bull επισήμανε πως από κάθε γκραν πρι, μπορούν να πάρουν ένα μάθημα, ενώ πρόσθεσε πως νιώθει περισσότερο περήφανος για το μήνυμα που πήρε από τον Μάνσελ, παρά για το ρεκόρ που έκανε.

«Νομίζω πως θα ήταν λάθος να προσεγγίσεις τα τελευταία γκραν πρι, λέγοντας πως δεν μας ενδιαφέρουν και πως έχουμε το μυαλό μας μόνο στο 2012. Υπάρχουν 19 αγώνες, συνεπώς και από τους 19 μπορείς να μάθεις κάτι, κάθε αγώνας σου δίνει την ευκαιρία να πάρεις ένας μάθημα.

Αν δεν δίνεις σημασία, δεν θα μάθεις, ακόμη και αν αυτό το κάνεις με σκοπό την εξέλιξη. Δεν μπορείς να τελειώσεις το μονοθέσιο του 2012, θα ήταν κακό. Το επόμενο μονοθέσιο θα είναι διαφορετικό, υπάρχουν τόσα πολλά που πρέπει να δοκιμάσουμε, αλλά αυτά μπορείς να τα κάνεις, μέσα από τη φυσιολογική δουλειά», ήταν τα λόγια του Παγκόσμιου πρωταθλητή, ο οποίος στη συνέχεια ανέφερε για τα ρεκόρ,

«Ύστερα από το ρεκόρ πήρα ένα μήνυμα από τον Μάνσελ και μπορώ να πω πως αισθάνθηκα περήφανος για αυτό το μήνυμα, παρά για το ρεκόρ», συμπλήρωσε ο Γερμανός.

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ στο γκραν πρι της Ινδίας έσπασε το ρεκόρ του Νάιτζελ Μάνσελ που είχε από το 1992 με 14 πολ ποζίσιον.

Πηγή: sportfm.gr