Ο Sebastien Ogier μετά την ανανέωση του συμβολαίου του Sebastien Loeb με την ομάδα της Citroen, δεν έμεινε με τα χέρια «σταυρωμένα», αφού ο νεαρός Γάλλος ζήτησε διευκρινίσεις από τους ανθρώπους της ομάδας, αναφορικά με τη θέση του στην ομάδα.

Ο νεαρός Γάλλος εμφανίστηκε δυσαρεστημένος μετά από την απόφαση της Citroen να κάνει χρήση εντολών στο Ράλλυ Γερμανίας, απειλώντας ότι ίσως και να φύγει από την ομάδα που τον έφερε στο WRC το 2008. «Νομίζω ότι είναι θετικό που ο Loeb ανανέωσε το συμβόλαιο του με την ομάδα», είπε ο ίδιος και συνέχισε. «Αυτό όμως που δεν μπορώ να δεχτώ είναι ότι όταν υπέγραψε το συμβόλαιο του έλαβε κάποιες εγγυήσεις. Αυτό δεν μπορώ να το δεχτώ. Αν υπάρχει μία νέα πολιτική αναφορικά με τις οδηγίες στην ομάδα, θέλω να το ξέρω έτσι ώστε να πάρω τις αποφάσεις μου. Έχω συμβόλαιο για τη νέα χρονιά. Τι σημαίνει αυτό»;

Ο Jean Marc Gales, μέλος του Δ.Σ. του Group PSA, αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις σχετικά με το συμβόλαιο του Ogier τη νέα χρονιά, αν και είναι ευρέως γνωστό ότι ο Ogier είναι δεμένος με το συμβόλαιο του για να οδηγήσει για λογαριασμό της Citroen τη νέα χρονιά. Πλέον, μετά από όσα συνέβησαν στο Ράλλυ Γερμανίας μοιάζει απίθανο να μπορούν να συμβιώσουν οι οδηγοί στην ίδια ομάδα. Αν αποφασίσει να μετακομίσει το 2012, ο μοναδικός του ρεαλιστικός στόχος είναι η ομάδα της Ford, με την οποία είχε διαπραγματεύσεις πέρσι.

Ο Malcolm Wilson από την πλευρά του, δεν έκρυψε ότι ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα ενδιέφερε την Ford. «Αυτό που με ενδιαφέρει πρώτα από όλα είναι να ολοκληρωθεί η συμφωνία με την Ford. Αλλά ναι, σίγουρα μας ενδιαφέρει η περίπτωση του και θα μιλήσω μαζί του. Σίγουρα, η Citroen δεν είναι μία εύκολη περίπτωση για τον ίδιο να βρίσκεται, αλλά θεωρώ ότι μπορώ να τον διαχειριστώ. Έχω ζήσει και στο παρελθόν τέτοιες καταστάσεις και δεν νομίζω να είναι πιο δύσκολο από περιπτώσεις, όπως του Carlos (Sainz) και του Colin (McRae)», είπε ο Βρετανός μάνατζερ.

Πηγή: 4troxoi.gr