Μια θλιβερή ανακοίνωση έκανε η influencer των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, Veruca Salt. Το νεογέννητο μωρό της Cash βρήκε τραγικό θάνατο σε ηλικία μόλις ενός μηνός. Η 25χρονη, με πραγματικό όνομα Kimberley Summer Hartley, δημοσίευσε μια ιστορία στο Instagram την Τρίτη για να μοιραστεί τα σπαρακτικά νέα.

Είπε ότι ο γιος της πέθανε «στον ύπνο του» το πρωί της Δευτέρας. «Με βαριά καρδιά γράφω αυτό το κείμενο. Το μωρό μου πέθανε στον ύπνο του το πρωί της Δευτέρας», έγραψε.

«Δεν ξέρω τι συνέβη, θα κάνει αυτοψία αυτή την εβδομάδα, αλλά είναι απίθανο να έχω ποτέ απάντηση. Το λέω αυτό επειδή οι άνθρωποι εξακολουθούν να σχολιάζουν τα TikToks μου, λέγοντας πόσο ευτυχισμένη φαίνομαι μαζί του και “απλά περιμένετε το στάδιο του νηπίου” και άλλα τέτοια, και πραγματικά δεν το αντέχω άλλο. Πραγματικά λυπάμαι».

@verucasalt444

i knew he was dead but there was a part of me that really thought they were gonna wake him up

♬ original sound – ❦

Η αστυνομία του Κουίνσλαντ στην Αυστραλία επιβεβαίωσε ότι κλήθηκε στο Σάουθπορτ τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου.

Η νεαρή γυναίκα γέννησε τον Cash στις 19 Δεκεμβρίου. Ανακοίνωσε για πρώτη φορά την εγκυμοσύνη της τον Ιούνιο του 2023, κοινοποιώντας μια φωτογραφία της που την έδειχνε να κάνει την αποκάλυψη, κόβοντας μια τούρτα με μπλε χρώμα στη μέση.

@verucasalt444

blazes guest appearance at the end ahaha

♬ original sound – veruca 🤍

Η αστυνομία αναφέρει ότι οι αρχικές έρευνες έδειξαν ότι ο θάνατος του μωρού δεν ήταν ύποπτος. Η υπόθεση «είναι ακόμα υπό έρευνα και περιμένουμε τα αποτελέσματα της αυτοψίας», δήλωσε ο αστυνομικός διευθυντής της Gold Coast Craig Hanlon. «Πρόκειται προφανώς για μια τραγική κατάσταση και συμπάσχουμε με τη μητέρα και την οικογένειά της».