Σε περίπτωση που βρίσκεστε σε μια φάση στην οποία θέλετε να ανανεώσετε την εμφάνισή σας και ψάχνετε τις τάσεις στις αποχρώσεις των μαλλιών, τότε αυτό το άρθρο είναι για εσάς. Είτε είστε ήδη καστανή είτε θέλετε να γίνετε, το «καστανό του μπισκότου» είναι το κυρίαρχο trend για την άνοιξη του 2024. Δεν είναι η πρώτη σεζόν που βλέπουμε αυτό το χρώμα, ωστόσο έχει επιστρέψει δριμύτερο.

Κάποιες γυναίκες, που συνήθως δεν είναι καστανές, λανθασμένα πιστεύουν πως τα καστανά μαλλιά είναι ή έστω μπορούν να γίνουν βαρετά. Αυτό είναι κάτι που δεν ισχύει, καθώς τα καστανά μαλλιά, είτε φυσικά είτε βαμμένα, μπορούν να αναδείξουν τα χαρακτηριστικά κάθε προσώπου και με ένα κατάλληλο κούρεμα δυνητικά να γίνουν το δυνατό στοιχείο της γυναικείας εμφάνισης.

Τι είναι η απόχρωση biscuit brunette και γιατί να την υιοθετήσετε

Το biscuit brunette είναι ουσιαστικά μία ζεστή, ανοιχτή καστανή απόχρωση, που θυμίζει μπισκότο και έχει έναν ελαφρύ μπεζ-χρυσό υποτόνο. Το χρώμα ανοίγει ελαφρώς προς τις άκρες των μαλλιών, κάνοντας τη συγκεκριμένη απόχρωση πιο ενδιαφέρουσα και ζεστή, ενώ ταιριάζει σε όλες τις ηλικίες και σε όλες τις αποχρώσεις επιδερμίδας.

Όλο και περισσότερες celebrities δίνουν καστανές αποχρώσεις στα μαλλιά τους και παίζουν με τους τόνους για να τις κάνουν πιο ενδιαφέρουσες, γι’ αυτό και το biscuit brunette είναι μια αγαπημένη παραλλαγή του κλασικού καστανού. Η Jennifer Lopez, η Hailey Bieber και η Kaia Gerber είναι μερικές από τις Α-list celebrities που κατά καιρούς πειραματίζονται με τα καστανά μαλλιά τους, προσθέτοντας ανταύγειες, πειράζοντας τις άκρες με πιο ανοιχτά τελειώματα ή μπερδεύοντας τόνους. Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για μια τουλάχιστον νόστιμη απόχρωση που σίγουρα θα σας ταιριάξει και δεν θα ταλαιπωρήσει ιδιαίτερα τα μαλλιά σας για να την επιτύχετε.

Η απόχρωση του… μπισκότου σε διάσημες και μη