Ξέρετε πως η καθημερινή χρήση αντηλιακού είναι απαραίτητη, είτε ο ήλιος λάμπει είτε κρύβεται πίσω από τα σύννεφα. Οι υπεριώδεις ακτινοβολίες του είναι εξαιρετικά καταστροφικές για την επιδερμίδα μας, γι’ αυτό και είναι πολύ σημαντικό να χρησιμοποιούμε αντηλιακό με SPF 30 (και πάνω), ώστε να διατηρήσουμε την υγεία του δέρματος.

Ωστόσο, επειδή τα κλασικά άσπρα αντηλιακά δεν εξυπηρετούσαν πολλές γυναίκες, η βιομηχανία άκουσε τις ανάγκες τους και δημιούργησε τις θαυματουργές BB κρέμες. Αν ανήκετε κι εσείς σε αυτή την κατηγορία, τότε οι BB κρέμες θα σας δώσουν όλα όσα ζητάτε: ενυδάτωση, προστασία από τον ήλιο και κάλυψη των ανομοιόμορφων τόνων της επιδερμίδας.

Ουσιαστικά, οι ΒΒ κρέμες είναι foundation εμπλουτισμένο με δείκτη προστασίας από τον ήλιο. Είναι το καλύτερο προϊόν που μπορείτε να φορέσετε το πρωί πριν βγείτε από το σπίτι, ενώ χάρη στα εργονομικά τους σωληνάρια, μπορείτε να το έχετε πάντα και παντού μαζί σας.

Αν ψάχνετε την επόμενη ΒΒ κρέμα που θα σας δώσει ένα dewy αποτέλεσμα, θα σας φωτίσει και ταυτόχρονα θα προστατεύσει την επιδερμίδα σας από τον ήλιο, τότε είστε στο σωστό μέρος. Αφού δοκιμάσαμε δεκάδες κρέμες, βρήκαμε τις 5 καλύτερες που αξίζει να δοκιμάσετε και να εντάξετε στο μακιγιάζ σας!

Kiko Milano, Daily Protection BB Cream

Αν ψάχνετε ένα προϊόν για προστασία, ενυδάτωση και κάλυψη των ανομοιόμορφων τόνων, η BB κρέμα της Kiko Milano είναι ιδανική για εσάς. Η συγκεκριμένη κρέμα είναι εμπλουτισμένη με εκχύλισμα Sea Kale με αναζωογονητικές και προστατευτικές ιδιότητες, ενώ η υφή της θα αφήσει το δέρμα σας απαλό και λαμπερό.

Kiko Milano, Daily Protection BB Cream SPF 30 13,99€

Erborian, Ginseng BB Crème

Αγαπάμε πολύ τα κορεάτικα προϊόντα ομορφιάς και γι’ αυτό λατρέψαμε την ΒΒ κρέμα της εταιρείας Erborian. Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας, ενώ υπόσχεται πως μετά τη χρήση της θα νιώθετε την επιδερμίδα σας «σαν μωρού».

Erborian Ginseng BB Crème – Makeup-Care Face Cream Baby Skin Effect 40ml SPF 20 44,95€

Avène Hydrance BB Lumière

Πιστεύω πως δεν υπάρχει γυναίκα που να μην έχει δοκιμάσει έστω και μία φορά στη ζωή της τις ενυδατικές κρέμες της Avène. Τώρα ήρθε η ώρα να δοκιμάσετε την BB κρέμα της εταιρείας. Αν το δέρμα σας είναι ξηρό, τότε αυτή η κρέμα είναι ιδανική για εσάς. Από την πρώτη κιόλας χρήση, θα δείτε το δέρμα σας ενυδατωμένο και λαμπερό.

Avène Hydrance BB Lumière – Riche Crème SPF 30 20,38€

L’ Oreal Paris BB cream

Η ΒΒ κρέμα της L’ Oreal είναι κατάλληλη για όλο το πρόσωπο, ακόμα και για την περιοχή γύρω από τα μάτια. Αν είστε fan του no makeup look, τότε μπορείτε να το εφαρμόσετε στο πρόσωπό σας και το βράδυ.

L’ Oreal Paris Maquillage Nude Magique BB Cream 30ml 15€

Lancôme BB cream

Soleil bronzer face BB SPF 50 42,91€

Την προσοχή σας παρακαλώ: Η συγκεκριμένη ΒΒ κρέμα της Lancôme ξεχωρίζει όχι μόνο γιατί μας προστατεύει από τη βλαβερή ακτινοβολία του ήλιου, καλύπτει και ενυδατώνει, αλλά και γιατί -το καλύτερο!- μέρα με τη μέρα θα παρατηρήσετε ένα ελαφρύ μαύρισμα στο πρόσωπό σας. Οπότε, αν χρησιμοποιείτε self tan, βάλτε τώρα την ΒΒ κρέμα της Lancôme στο καλάθι σας!