Οι γυναικείες ντουλάπες είναι γεμάτες με oversized T-shirts. Είτε είναι εκείνο το μπλουζάκι που πήρατε 2-3 νούμερα μεγαλύτερο, είτε εκείνο που με τα χρόνια κάπως έχασε την εφαρμογή του (αλλά όχι το χρώμα του), είτε αυτό που δανειστήκατε από την ντουλάπα του συντρόφου σας.

Αν σας έχει τύχει να θέλετε να συνδυάσετε το oversized T-shirt σας με wide leg παντελόνι, αλλά κοιτώντας το αποτέλεσμα στον καθρέφτη καταλαβαίνετε πως κάτι δεν ταιριάζει, σας έχω τη λύση. Τι μπορείτε να κάνετε εκτός από το να αλλάξετε τοπ; Να δέσετε το μπλουζάκι σας με ευφάνταστους τρόπους και να του δώσετε νέα όψη και εφαρμογή!

Με τα παρακάτω δεσίματα, θα μπορείτε να φορέσετε το μπλουζάκι σας με φαρδιά τζιν και παντελόνια, φούστες και capri. Τα δεσίματα είναι ultra ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά, άρα μην φοβηθείτε να δείξετε λίγο παραπάνω δέρμα, δένοντας το T-shirt σας λίγο πιο ψηλά στη μέση.

Μέσα από 2 βίντεο του TikTok μπορείτε να δείτε 6 διαφορετικούς τρόπους να δέσετε το oversized T-shirt σας, μετατρέποντάς το σε ιδανικό τοπ για κάθε σύνολο που έχετε σκεφτεί.

Οι 3 απλοί τρόποι

Οι 3 λίγο πιο σύνθετοι τρόποι

@bobrownn

TOP 3 ways to tuck-in (or crop) your T-SHIRT GIRLS 💗👚 SO cute for Spring & Summer so SAVE FOR LATER & hit the + for daily #stylinghacks & #fashionhacks 💗 #tshirthack #styling #compilation #top3

♬ ESCAPISM X PROMISCUOUS – ALTÉGO