Το 26χρονο μοντέλο Rachelle di Stasio κέρδισε πρόσφατα τον τίτλο Μις Νέα Υόρκη ανάμεσα από 184 διαγωνιζόμενες και τώρα αναμένεται να διεκδικήσει τον Μις ΗΠΑ, στα αμερικανικά καλλιστεία που θα διεξαχθούν στο Ρίνο της Νεβάδας τον επόμενο μήνα.

Όπως αναφέρει η New York Post, η νεαρή που θεωρείται ανερχόμενο αστέρι στο χώρο του μόντελιγνκ κατέληξε τυχαία, γιατί της άρεσε το μπαλέτο, με αποτέλεσμα να είχε γίνει δεκτή στη διάσημη Αμερικανική Σχολή Θεάτρου Μπαλέτου.

Ωστόσο, κάποια στιγμή έπαθε διάστρεμμα πρώτου βαθμού στο δεξί της πόδι, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να εγκαταλείψει το μπαλέτο. Έτσι, αποφάσισε να ασχοληθεί με την πασαρέλα, επειδή πίστευε πως είχε ωραίο σώμα, αλλά στη συνέχεια εκεί «βρήκε ζωή».

«Τα καλλιστεία για μένα είναι ένας συνδυασμός όλων όσων αγαπώ να κάνω – να βρίσκομαι στη σκηνή, να χορεύω, ένας συνδυασμός φωτογραφήσεων και επικοινωνίας με άλλους. Είναι κυριολεκτικά όλα τα πάθη μου σε ένα», είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης, μιλώντας για τη ζωή της, αποκάλυψε ότι σε ηλικία τεσσάρων ετών δέχτηκε σεξουαλική επίθεση, με αποτέλεσμα να κουβαλάει ένα μεγάλο ψυχικό τραύμα.

«Είμαι έτοιμη να ακουστεί η φωνή μου, να μοιραστώ την ιστορία μου και να γίνω μέρος κάτι όμορφου», είπε για τα καλλιστεία που θα πάρει μέρος.

«Μπόρεσα να χρησιμοποιήσω τη φωνή και τη δύναμή μου για να με φτάσω εδώ που είμαι σήμερα και θέλω να δώσω σε άλλες γυναίκες τη δύναμη να γνωρίζουν ότι το παρελθόν τους δεν επηρεάζει την αυτοεκτίμησή τους ή το ποιες είναι», πρόσθεσε στη συνέχεια.