Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ έχει καταφέρει να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον του γυναικείου κοινού, τόσο ως Κάρι αρχικά στο Sex and the City και τα δύο τελευταία χρόνια με τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο And Just Like That, όσο και με τις προσωπικές στιλιστικές και διατροφικές της επιλογές που την κάνουν στα 58 της να δείχνει απλά υπέροχη.

Πώς, λοιπόν, η σταρ του Sex and the City παραμένει υγιής και σε φόρμα, ενώ παράλληλα δείχνει εντυπωσιακή; Δείτε παρακάτω τι τρώει, σύμφωνα με το eatthis.com, αλλά και τι πιστεύουν για τις διατροφικές της συνήθειες ειδικοί του χώρου.

Τρώει τόνο

Σαλάτα τόνου με αβοκάντο

Ο τόνος είναι γεμάτος θρεπτικά συστατικά και η Πάρκερ λατρεύει ένα καλό σάντουιτς με τόνο. «Το μεσημεριανό γεύμα ήταν ένα πικάντικο σάντουιτς με τόνο και ένα Power Shake», δήλωσε στο Grub Street.

Τι λέει ο ειδικός: «Ο τόνος μπορεί να είναι μια εξαιρετική πηγή ωμέγα-3 λιπαρών οξέων, τα οποία μπορούν να βοηθήσουν στην καταπολέμηση της φλεγμονής», λέει η διαιτολόγος Erin Davis. «Ο τόνος είναι, επίσης, ένας εξαιρετικός τρόπος για να πάρετε πρωτεΐνη στο γεύμα σας, η οποία μπορεί να σας βοηθήσει να αισθάνεστε ικανοποιημένοι μετά το φαγητό».

Τρώει ψητά παϊδάκια αρνιού

αρνίσια παϊδάκια

Μια άλλη αγαπημένη επιλογή της Πάρκερ είναι το αρνί. Χαρακτηριστικά δήλωσε στο Grub Street πως «Το δείπνο ήταν ψητά παϊδάκια αρνιού στα κάρβουνα, καρυκευμένα με βούτυρο, αλάτι και πιπέρι. Το συνοδεύαμε με λάχανο, μπιζέλια και πουρέ γλυκοπατάτας με βούτυρο. Εκατό τοις εκατό, το να τρώω φαγητό που αγαπώ μοιάζει με πολυτέλεια».

«Τα ψητά αρνίσια παϊδάκια είναι μια καταπληκτική πηγή πρωτεϊνών και βιταμινών Β», λέει ο Jesse Feder, από την ομάδα My Crohns and Colitis Team. «Η υψηλή ποσότητα πρωτεΐνης είναι εξαιρετική για τη διατήρηση και την οικοδόμηση άλιπης μυϊκής μάζας. Η υψηλή ποσότητα βιταμινών Β είναι εξαιρετική για τον σωστό μεταβολισμό και τα επίπεδα ενέργειας, τα οποία μπορούν να βοηθήσουν στην υποστήριξη της απώλειας βάρους».

Τρώει πολύχρωμες σαλάτες

Καλοκαιρινή σαλάτα με φράουλες

Οι σαλάτες είναι μια υγιεινή επιλογή για γεύματα, ειδικά αν τις γεμίζετε με πρωτεΐνες και κρατάτε λίγο πίσω το ντρέσινγκ. Σε μια ανάρτηση στο Instagram από τον περασμένο Νοέμβριο, η Πάρκερ δημοσίευσε μια σαλάτα με κοτόπουλο στη σχάρα, ελιές, αγγούρι, ντομάτες, jalapenos και κρεμμύδια με τη λεζάντα «Ας μην τελειώσει!».

Τι λέει ο ειδικός: Σύμφωνα με την Davis, «οι πολύχρωμες σαλάτες είναι ένας νόστιμος τρόπος για να χορτάσετε με λαχανικά με υψηλή περιεκτικότητα σε θρεπτικά συστατικά. Τα σκούρα φυλλώδη χόρτα περιέχουν πολλά διαφορετικά φυτοθρεπτικά συστατικά, βιταμίνες και μέταλλα, συμπεριλαμβανομένων των βιταμινών Β, οι οποίες είναι απαραίτητες για το μεταβολισμό σας».