Ο Μάιος σχεδόν τελειώνει και το καλοκαιράκι άρχισε ήδη να μας κατακλύζει με την αύρα και την ατμόσφαιρά του. Οι ντουλάπες μας πια δεν έχουν χειμωνιάτικα πουλόβερ και φούτερ, αλλά λουλουδάτα φορέματα και αέρινα παντελόνια. Το ίδιο ισχύει και με τα παπούτσια μας. Οι μπότες σίγουρα βρίσκονται στην αποθήκη, ενώ τα sneackers σιγά σιγά δίνουν τη σκυτάλη στα άνετα σανδάλια και τα πιο θηλυκά πέδιλά μας. Κάτι που συνεπάγεται ότι πρέπει να φροντίσουμε και για το πεντικιούρ μας.

Κι αν οι αποχρώσεις είναι αμέτρητες και τα σχέδια πραγματικά χιλιάδες, ένα είναι το χρώμα που είναι το ιδανικότερο για την συγκεκριμένη προ- καλοκαιριού περίοδο που διανύουμε. Ένα αρκετά θηλυκό και σέξι, που ήδη έχει κατακτήσει της απανταχού fashionistas και όχι μόνο.

Αυτό δεν είναι άλλο από το σκούρο μπορντό- μαύρο. Είναι τόσο σκούρο όσο πρέπει για να μην είναι αρκετά σκοτεινό όπως το κλασικό μαύρο, και τόσο ανοιχτό όσο χρειάζεται για να μην είναι αρκετά φωτεινό όπως το διαχρονικό κόκκινο για τις αρκετά ανοιχτόχρωμες ακόμη επιδερμίδες μας.

Πρόκειται για μια μαύρη απόχρωση που σπάει με μια κόκκινη ή μωβ απόχρωση, κάτι σαν το χρώμα του κόκκινου κρασιού ή του σκούρου κόκκινου κρασιού. Δεν είναι λίγες εκείνες που το έχουν ήδη προτιμήσει, μάλιστα, αναδεικνύοντας το πεντικιούρ τους τόσο με σανδάλια όσο και με πιο ψηλοτάκουνα πέδιλα, αποδεικνύοντας ότι πρόκειται για ένα άκρως θηλυκό και σέξι χρώμα που ταιριάζει σε όλες.