Τι κι αν είναι σταρ του Hollywood; Τι κι αν περιτριγυρίζονται από στυλίστες, γυρίζουν καθημερινά στα μαγαζιά, ψωνίζουν, ξοδεύουν και προσπαθούν να είναι οι πιο ωραίες; Μάταια…

Είναι φορές που τις βλέπεις σε δημόσιες εμφανίσεις και σκέφτεσαι αυθόρμητα: «Μα καλά, δεν έχεις καθρέφτη σπίτι σου;».

Δείτε τις εμφανίσεις (πηγή φωτογραφιών: espressogossip.com) που μας έκαναν την μεγαλύτερη εντύπωση για την κακογουστιά τους:


Debbie Harry: H τραγουδίστρια των Blondie ήταν κάποτε σύμβολο του σεξ. Πολλά χρόνια πριν. Μάλλον δεν το έχει συνειδητοποιήσει ακόμη το «πριν». Το μαλλί και το γυαλί θυμίζουν το σήριαλ των 80’ς «Δυναστεία» και από την γωνία περιμένεις να εμφανιστεί και η Joan Collins.


Demi Lovato: Νέο, όμορφο κοριτσάκι, πολύ καλή τραγουδίστρια, που μάλλον εγκλωβίστηκε στα 80’s για να κάνει παρέα με τον Boy George.


Εva Mendez: Γενικότερα κούκλα, ποιος δεν την θυμάται με το άσπρο μπικίνι στους Μαχητές των δρόμων 2; Ειδικότερα όμως το χάος. Πως γίνεται να ταιριάξει κόκκινο, μαύρο, καφέ, μετάξι, αυτό το καλσόν είναι και μάλλον θα παραμείνει άγνωστο.


Ivana Trump: Tα πήρε όλα από τον πρώην σύζυγο η κυρία και τώρα τα επενδύει. Στην φωτογραφία βλέπετε πού. Μα καλά κυρία μου, η οικολογική συνείδηση που πήγε; Θα φωνάξουμε και τις φιλοζωικές και την fashion police ταυτόχρονα.


Jade Jagger: Aν και θεωρείται από τις πιο κομψές, η σχεδιάστρια κοσμημάτων και κόρη του θρύλου της ροκ Mick, είπε να κάνει μια υπέρβαση που μάλλον δεν της βγήκε σε καλό.


Kesha: Εδώ δεν έχουμε να πούμε τίποτε. Γιατί εάν θα αρχίσουμε δεν θα σταματήσουμε…


Kim Kardasian: Συνήθως οι γυναίκες που περιμένουν παιδάκια επιλέγουν σύνολα που δεν τονίζουν τη σιλουέτα τους που έχει αλλάξει και είναι απολύτως φυσικό, δε φορούν τακούνια, δεν φορούν ρούχα με μικρό μήκος. Η Κim δεν καταλαβαίνει από αυτά. Το γεγονός ότι μοιάζει σαν αερόστατο έτοιμο προς απογείωση δεν την πτοεί διόλου.


Sienna Miller: Υπάρχουν μέρες που κι εμείς βαριόμαστε, κι εμείς δεν έχουμε την καλύτερη των διαθέσεων αλλά όταν βγαίνουμε έξω ένα ρουχάλακι της προκοπής το φοράμε. Όχι ό,τι βρούμε μπροστά μας, που μπορεί να μην είναι και δικό μας…

Περισσότερα θέματα για τη μόδα και τη γυναίκα μπορείτε να διαβάσετε στο margaretcruzemark.blogspot.gr