Μόλις δέκα εβδομάδες πρόλαβε να χαρεί την κόρη της η 38χρονη Laurel Cohen καθώς εν αγνοία της έπασχε από καρκίνο, ο οποίος τελικά της στέρησε τη ζωή.

Η άτυχη γυναίκα και ο 40χρονος σύζυγός της ανυπομονούσαν για τον ερχομό του πρώτου παιδιού τους και απολάμβαναν την χωρίς προβλήματα εγκυμοσύνη της γυναίκας.

Η Laurel, από το Λονδίνο, είχε πόνους στην κοιλιά, δυσκοιλιότητα και άλλα συμπτώματα που θεώρησε όμως πως προκαλούνταν από την εγκυμοσύνη της. Σε κάθε εξέταση και κάθε υπέρηχο και η ίδια και το αγέννητο παιδί της φαίνονταν απολύτως καλά.

Στην 35η εβδομάδα της κύησης ο πόνος στην κοιλιά έγινε τόσο έντονος που σταμάτησε τη δουλειά και εισήχθη στο νοσοκομείο. Τότε ζήτησε περισσότερες εξετάσεις κι έτσι εντοπίστηκε ένας όγκος στο συκώτι της.

Τέσσερις ημέρες αργότερα η 38χρονη έφερνε στον κόσμο με καισαρική την κόρη της Ruby, και την αποχωρίστηκε αμέσως καθώς έπρεπε να εισαχθεί στη μονάδα νεογνών, λόγω της πρόωρης γέννησής της.

Τότε οι γιατροί έκαναν βιοψία στον όγκο της και διαπίστωσαν πως έπασχε από καρκίνο σε τελικό στάδιο που είχε κάνει μετάσταση από το έντερο στο ήπαρ της.

Δέκα εβδομάδες αργότερα, τον περασμένο Ιούλιο, η άτυχη γυναίκα έφυγε από τη ζωή.

Ο σύζυγός της Dave είπε πως ήταν αδύνατο για εκείνον να προετοιμαστεί για τον θάνατο της γυναίκας του αλλά αντλούσε δύναμη από τη νεογέννητη κόρη τους.

«Τίποτα δεν θα μπορούσε να μας προετοιμάσει. Μετά το θάνατό της ήθελα να ρίξω σε κάποιον την ευθύνη αλλά και οι γιατροί είχαν κάνει ό,τι περισσότερο μπορούσαν. Κάθε σύμπτωμά της φαινόταν να εξηγείται από την εγκυμοσύνη της. Θυμάμαι εκείνες τις ημέρες, το μόνο που έκανα ήταν να τρέχω από τη μονάδα νεογνών, για να δω τη Ruby, στην πτέρυγα καρκινοπαθών για να δω τη Laurel», αφηγείται στη Daily Mail, «τις τελευταίες ημέρες ήμουν στο πλευρό της, τις νύχτες την άκουγα να κλαίει. Μου λείπει κάθε μέρα αλλά η Ruby μου δίνει δύναμη».

mother2 mother3 mother4 mother5 mother6 mother7 mother001