Το κομμάτι-κλειδί κάθε γκαρνταρόμπας, το Νο1 απαραίτητο αξεσουάρ χωρίς το οποίο δεν φεύγουμε από το σπίτι, το design element που μπορεί να αναδείξει ακόμη και το πιο αδιάφορο look, το «απωθημένο» τόσων και τόσων γυναικών. Όταν μιλάμε για τσάντες, μιλάμε για στιλ, αλλά μιλάμε ακόμα για άνεση, πρακτικότητα και διαχρονικότητα, αφού μία τσάντα θα μείνει για χρόνια στην ντουλάπα μας και οφείλει να υπερβαίνει τις προσωρινές τάσεις.

Ευτυχώς το καινούργιο έτος μας υποδέχεται με κλασικά σχέδια, χρώματα και υφές που μας επιτρέπουν να κάνουμε επιλογές που θα αντέξουν στη δοκιμασία του χρόνου. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τη δική μας wishlist για πρωινές και βραδινές τσάντες. Κι επειδή μας αρέσει να είμαστε on a budget, φροντίσαμε να τις βρούμε σε πολύ λογικές τιμές.

Τσάντες για πρωί

Bucket Bag

Άνετες, ευρύχωρες και στιλάτες: μόνο έτσι μπορούμε να χαρακτηρίσουμε τις bucket bags που εδώ και λίγα χρόνια έχουν μπει δυναμικά στη μόδα. Οι περισσότερες τσάντες-σάκοι έχουν 2 λουριά, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να τις φοράμε είτε χιαστί είτε στον ώμο. Ξεκάθαρα η τέλεια επιλογή για τις πρωινές μας δουλειές ή βόλτες.

Zara τσάντα – σάκος με γαζί €25,95

Τσάντα ώμου

Αν θέλετε κάτι πιο μαζεμένο, τότε μια κλασική τσάντα ώμου είναι η ιδανική επιλογή για εσάς. Φέτος, πειραματιστείτε με τα χρώματα και αγοράστε την τσάντα σας σε γκρι, μωβ, μπλε ή όποιο άλλο χρώμα ταιριάζει με τα υπόλοιπα κομμάτια της ντουλάπας σας.

Kem τσάντα ώμου σε συνθετικό υλικό Soft €65

Backpack

Οι περισσότερες γυναίκες που χρησιμοποιούν backpack, δεν το αλλάζουν με κανένα άλλο σχέδιο. Είναι η πιο βολική επιλογή για τη δουλειά, τη βόλτα ή τον καφέ. Αν το συνδυάσετε δε και με νεσεσέρ, τότε θα λύσετε και το πρόβλημα του… χάους που μπορεί να δημιουργείται όταν ψάχνετε να βρείτε κάτι μέσα σε μια τέτοια τσάντα.

Tsakiris Mallas U.S. POLO ASSN. €99

Τσάντες για βράδυ

Λάμψη για πάντα

Η αγάπη για τα στρας εξαπλώνεται και στα αξεσουάρ. Έτσι φέτος θα βρείτε τσάντες με στρας σε διάφορα χρώματα, όπως χρυσό (όπως η παρακάτω), ασημί και φούξια. Είναι η καλύτερη επιλογή για τις βραδινές σας εμφανίσεις και, πιστέψτε μας, θα απογειώσει το look σας.

Haralas Public Desire The Amelio €70

Ultra cute handbag

Οι τσάντες που φοριούνται αποκλειστικά στο χέρι είναι επίσης μια από τις κορυφαίες τάσεις της σεζόν, ειδικά μάλιστα αν έχουν πάνω τους κάποιο κόσμημα. Επιπλέον, το λευκό χρώμα προσδίδει κομψότητα, ενώ συνδυάζεται τέλεια με total black outfit. Η συγκεκριμένη Pinko είναι πιο ακριβή από τις προηγούμενες, αλλά δεν καταφέραμε να αντισταθούμε στη διακριτική γοητεία της.

Pinko Mini love bag one top handle light jewel €365