Η Τζένιφερ Λόπεζ πέρα από το άστρο που έχει αναφορικά με το ταλέντο της πάνω στο σκηνή, αποτελεί αγαπημένο fashion icon για πολλές γυναίκες και κορίτσια, αλλά είναι και μία από τις σταρ που δημιουργεί τάση κάθε φορά που αποφασίζει να αλλάξει το μανικιούρ της.

Η JLo φροντίζει πάντα τα ταιριάξει τις στιλιστικές της επιλογές με το μανικιούρ της, δίνοντας, μάλιστα, στα συχνά μίνιμαλ μανικιούρ της διασκεδαστικά ονόματα που ταιριάζουν με το vibe που αποπνέει το σύνολό της γενικά.

Από τα νύχια «mean girl» μέχρι τα νύχια «rich girl nude», «fantasy French» και «peaches and cream», δεν υπάρχει τίποτα από το οποίο η Τζένιφερ Λόπεζ και ο επί χρόνια nail artist της Tom Bachik δεν θα αντλήσουν έμπνευση -για την τελευταία της εμφάνιση, αυτή θα ήταν η αλλαγή των εποχών.

Με τον καιρό να δείχνει, πια, το πιο φθινοπωρινό πρόσωπό του, το δίδυμο εμπνεύστηκε από τις πιο χαμηλές θερμοκρασίες, τη βροχή και τη χουχουλιάρικη διάθεση που όλο αυτό μας προκαλεί, αποκαλώντας το νέο μανικιούρ, σε γκρι απόχρωση, της Λατίνας σταρ «sweater weather mani».

Πώς ο διάσημος nail artist δημιούργησε τα φθινοπωρινά νύχια της Τζένιφερ Λόπεζ

Τα εν λόγω cozy νύχια ήταν μεσαίου μήκους και τετράγωνου σχήματος, με μια σαγηνευτική γυαλιστερή λάμψη. Χρωματικά, ήταν ένα γκρι με ψυχρές αποχρώσεις, δίνοντας μια πολυτελή κασμιρένια αίσθηση, ενώ παράλληλα ταίριαζαν απόλυτα με τα ασημένια κοσμήματα και το παλτό της.

Για να δημιουργήσει τα πιο ζεστά νύχια που έχουμε δει φέτος μέχρι στιγμής, ο Bachik ξεκίνησε προετοιμάζοντας τα νύχια της JLo κόβοντας, λειαίνοντας, γυαλίζοντας και σπρώχνοντας πίσω τα πετσάκια της με τα αντίστοιχα εργαλεία.

Αν και δεν διευκρίνισε αν χρησιμοποίησε ή όχι βερνίκι βάσης για το συγκεκριμένο μανικιούρ, αν το προσπαθήσετε μόνες στο σπίτι, το Byrdie συμβουλεύει ότι θα ήταν έξυπνο να χρησιμοποιήσετε το αγαπημένο σας βερνίκι βάσης πριν εφαρμόσετε το χρώμα.

Μετά το χρώμα, ο διάσημος nail artist τα «κλείδωσε» όλα με ένα διαφανές top coat. Για να ολοκληρώσετε την εμφάνιση, προσθέστε λίγο λάδι νυχιών γύρω από το κάθε νύχι, για να είστε σίγουρες ότι δεν θα χαλάσει το μανικιούρ σας.