Πώς φαντάζεστε το ξενοδοχείο των ονείρων σας; Από τι υλικό θα θέλατε να είναι φτιαγμένο; Ποια θέα ονειρεύεστε μπροστά σας;

Πού επιθυμείτε να βρίσκεται;

Βουνό ή θάλασσα; Λευκή παραλία ή μαύρα βότσαλα; Βίλα πάνω στο νερό ή κάτω στον βυθό ενός πελάγους; Μεγαλούπολη ή χωριό κρυμμένο στη φύση;

Μοντέρνο κτήριο από σίδερο και γυαλί, ή ιστορικό κάστρο στην κορυφή του λόφου;

Super high tech ή ησυχαστήριο ψυχής;

Ένα είναι το σίγουρο: ότι μπορείτε εύκολα, άνετα και με την καλύτερη τιμή να «πετάξετε» μέχρι τον προορισμό σας και να βρείτε το δικό σας καταφύγιο! Η Airfasttickets φροντίζει γι’ αυτό και όχι μόνο!

No. 68: Majestic Hotel and Spa, Βαρκελώνη, Ισπανία

Με τα μαγικά σιντριβάνια του Montjuic, το πάρκο Guell με τις καλλιτεχνικές πινελιές του πληθωρικού αρχιτέκτονα Γκαουντί, τις παραλίες της Μεσογείου και τις μπουτίκ διάσημων σχεδιαστών, η Βαρκελώνη είναι η ιδανική τοποθεσία για μια ρομαντική απόδραση.

Το ξενοδοχείο Majestic προσφέρει φιλοξενία πέντε αστέρων σε ένα πανέμορφο νεοκλασικό σκηνικό, προσφέροντας την πείρα των 90 χρόνων ιστορίας του.

Το εντυπωσιακό κτήριο βρίσκεται στο κέντρο της Paseo de Gracia, στην καρδιά της πόλης και κοντά στα κτίρια του Γκαουντί, προσφέροντας πρόσβαση στα πιο σημαντικά τουριστικά αξιοθέατα της πόλης.

Στα δωμάτια και τις σουίτες του είναι μοναδικά διακοσμημένα, με προσοχή στη λεπτομέρεια, που θα εξασφαλίσει ότι θα απολαύσετε μια τέλεια διαμονή. Μάλιστα, τα δωμάτια ανακαινίστηκαν πλήρως το 2012.

Οι χώροι του συνδυάζουν την κομψότητα με την ενσωμάτωση καινοτόμων στοιχείων, είναι άνετοι και φιλόξενοι.

Οι 42 νέες σουίτες του ξενοδοχείου, με εκπληκτική θέα πάνω από το Paseo de Gracia, θα σας οδηγήσουν να ανακαλύψετε τον κόσμο του design, της πολυτέλειας και της άνεσης.

Χαλαρώστε στο spa και απολαύστε τις πολυτελείς υπηρεσίες στα εστιατόρια και το μπαρ του ξενοδοχείου.

Μην χάσετε την υπαίθρια πισίνα στον τελευταίο όροφο για μια ηλιόλουστη απογευματινή βουτιά, αλλά και ένα εξαιρετικό δείπνο.

Το αεροπορικό σου εισιτήριο είναι μόνο 3 κλικ μακριά, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια με την Airfasttickets!
Τα πακέτα διακοπών ποτέ δεν ήταν πιο ελκυστικά & εύκολα μπες τώρα στην Airfasttickets και έφυγες!

Δείτε τις φωτογραφίες