Την ώρα που οι εκλείψεις σελήνης δεν είναι ακριβώς σπάνιες, μια ολική έκλειψη ηλίου στο ίδιο μέρος του κόσμου θα λάβει χώρα μια φορά τα 375 χρόνια.

Κάτι που θα συμβεί τον φετινό Δεκέμβριο στην κεντρική Χιλή, εκεί όπου τα ηφαίστεια έχουν φιλοτεχνήσει ένα υδάτινο τοπίο μοναδικό στον κόσμο.

Και κάποιος πουλά τώρα μαγικά χαρτάκια, χρυσά χαρτάκια, για το θαυμαστό γεγονός.

«Υπαίτιος» ξανά η Prior, ένα ελίτ ταξιδιωτικό γραφείο που λειτουργεί αποκλειστικά με μέλη, που προτίθεται να φτιάξει μια πολυτελή κατασκήνωση στα άνυδρα τοπία της Χιλής για μια εμπειρία έξω από τα καθιερωμένα.

Η περιπέτεια περιλαμβάνει 13 νύχτες μαγείας, παρατήρησης, αλλά και επαφής με το τοπικό στοιχείο της Λατινικής Αμερικής.

Παγετώνες, θηριώδεις οροσειρές και ηφαιστειακές λίμνες συνθέτουν ένα απόκοσμο τοπίο που έχει για καμάρι του ένα από τα πλέον φημισμένα ηλιοβασιλέματα του πλανήτη.

Η Prior προσφέρει εξατομικευμένα προγράμματα αναψυχής στους μεγιστάνες πελάτες της και κάθε διοργάνωση είναι πραγματική εμπειρία ζωής. Για τη συγκεκριμένη, έχει προσθέσει exclusive βόλτες στην Παταγονία, ταξίδια ως και τις νότιες κορυφές των Άνδεων, αλλά και επισκέψεις στις ιστορικές κοινότητες της ερήμου Ατακάμα, εκεί όπου η παράδοση προηγείται.

Ακόμα και βόλτες με τους γελαδάρηδες της Χιλής θα μπορεί να κάνει ο πελάτης, περιδιαβαίνοντας τις εσχατιές της Παταγονίας.

Τιμές στα πακέτα της ανακοινώνει η Prior μόνο στα μέλη, κανείς δεν περιμένει όμως το «Chilean Eclipse» φτηνό