Η λίστα του Country & Town House Magazine για τα πιο πολυτελή openings ξενοδοχείων ανά τον κόσμο για το 2016 είναι γεγονός και μάλιστα συμπεριλαμβάνει και ένα ελληνικό. Γράφει η Ελπίδα Πιτάκη Ανάμεσα στα κορυφαία συναντάμε το The Ritz στο Παρίσι, το Four Seasons στη Μπογκοτά, το Mandarin Oriental στο Μαρακές και άλλα stylish ξενοδοχεία που διακρίνονται για το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών τους και τους άρτια σχεδιασμένους και διακοσμημένους χώρους τους που αποπνέουν την αίσθηση της εκλεπτυσμένης χλιδής και πολυτέλειας. Ποιο ελληνικό, ωστόσο, βρίσκεται ανάμεσά τους;

Innside New York Nomad, Νέα Υόρκη

INNSIDE_NEW_YORK_NOMAD Τον Μάρτιο τους 2016 η αλυσίδα Melia Hotels International εγκαινιάζει το πρώτο ξενοδοχείο στη Νέα Υόρκη. Ο λόγος για το Innside New York Nomad, στην καρδιά του Μανχάταν, με θέα στο Empire State Building και τον εντυπωσιακό ορίζοντα του Μεγάλου Μήλου. Ακολουθώντας το κομψό και εκλεπτυσμένο στυλ των ξενοδοχείων της αλυσίδας, πρόκειται για το πρώτο της «παιδάκι» στην Αμερική.

Chiva- Som, Ταϋλάνδη

CHIVASOM_THAILAND Το Chiva- Som στην Ταϋλάνδη, έχει δημιουργήσει πέντε ολοκαίνουρια health retreats με σκοπό να προσφέρει στους επισκέπτες του μια σειρά προγραμμάτων που αφορούν σε θέματα υγείας. Μεταξύ άλλων θα βρείτε πακέτα που αφορούν στη ζωτικότητα των κυττάρων, την κρανιακή ανακούφιση, την απελευθέρωση της εσωτερικής έντασης, τη συναισθηματική ευεξία κ.α. Το κάθε retreat έχει ως minimum διαμονής τις δέκα διανυκτερεύσεις έτσι ώστε οι θεραπείες να μπορούν να ολοκληρωθούν σωστά και να αποφέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

The Ritz, Παρίσι

theritzparis Τον Ιούνιο του 2016 αναμένεται το opening του θρυλικού The Ritz στη γαλλική πρωτεύουσα, το οποίο έκλεισε το 2012 για ριζική ανακαίνιση και αποκατάσταση. Στις νέες προσθήκες του ένα εμπορικό spot για τους οίκους Chanel, Prada, Cartier, μία υπόγεια σήραγγα κάτω από την πλατεία Place Vendome όπου και βρίσκεται, για τους πιο διακριτικούς επισκέπτες, καθώς και ένα γαλήνιο spa.