Εσύ έχεις επιλέξει τον προορισμό σου για το φετινό καλοκαίρι; Σε κάποιους αρέσει να κανονίζουν τις διακοπές μήνες πριν. Μάλιστα υπάρχουν και αυτοί που έχουν κανονίσει ήδη τον επόμενο προορισμό τους με το που γυρνάνε από τον προηγούμενο. Υπάρχουν και αυτοί όμως που τα αφήνουν σχεδόν τελευταία στιγμή, καθώς περιμένουν να οριστικοποιηθεί η άδεια ή δεν είναι σίγουροι για το αν και που θέλουν να ταξιδέψουν.

Αν ανήκεις στην δεύτερη κατηγορία και ακόμη δεν έχεις κλείσει τον φετινό σου προορισμό, σου έχουμε ετοιμάσει μία λίστα με τους τρεις πιο δημοφιλείς προορισμούς για αυτό το καλοκαίρι!

Μήλος

Από τα πιο όμορφα και γραφικά νησιά των Κυκλάδων, η Μήλος αποτελεί τον πιο δημοφιλή προορισμός για το φετινό καλοκαίρι. Οι ασυναγώνιστες παραλίες και τα γραφικά χωριά της κερδίζουν τις εντυπώσεις των Διεθνή ΜΜΕ που γράφουν εγκωμιαστικά αφιερώματα στις σελίδες τους.

Όποιος έχει ήδη επισκεφθεί το νησί γνωρίζει ότι δεν πρόκειται για υπερβολές, αφού στο νησί της Αφροδίτης μπορεί να ανακαλύψει κανείς τον επίγειο παράδεισο του. Με συνολικά 70 παραλίες, μαγευτικά σμαραγδένια νερά και απίστευτους γεωλογικούς σχηματισμούς αποτελεί ένα από τα ωραιότερα νησιά.

Αφήστε το μοναδικό, επιβλητικό τοπίο της να σας ταξιδεύει στα πέρατα του κόσμου και ετοιμαστείτε για αξέχαστες διακοπές που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στην καρδιά σας.

Σέριφος

Ιδανική για όσους επιζητούν χαλάρωση και ήσυχες διακοπές, η Σέριφος παραμένει ανέγγιχτη από τον τουρισμό, γεγονός που την κάνει ιδανικό προορισμό για όσους θέλουν να κάνουν διακοπές μακριά από τον πολύ τον κόσμο. Πρόκειται για ένα ειδυλλιακό νησί των Κυκλάδων με βραχώδη τοπία, πανέμορφες παραλίες και μία υπέροχη αρχιτεκτονικά Χώρα.

Η πλούσια ιστορία του νησιού χρονολογείται από την αρχαιότητα, αφού θεωρείται από πολλούς ότι πρόκειται για το νησί που κατοικούσαν οι Κύκλωπες. Γεμάτη μνημεία και αξιοθέατα, όπως ο ψαρόπυργος και η σπηλιά του Κύκλωπα, η μονή των ταξιαρχών και το κάστρο της γριάς, θα γεμίσουν τις μέρες σας με εικόνες και ιστορίες από μια άλλη εποχή.

Η Σέριφος έχει πολλές και όμορφες παραλίες. Απόλαυσε τα μπάνια σου σε χρυσές αμμουδιές και κρυστάλλινα νερά, στο Γάνεμα, το Καλό Αμπέλι και την Ψιλή Άμμο. Αφού τελειώσετε με το μπάνιο σας μπορείτε να δείτε το εκπληκτικό ηλιοβασίλεμα και να απολαύσετε καλό φαγητό και ποτό στην πανέμορφη Άνω Χώρα.

Σίφνος

Το κρυφό κόσμημα των Κυκλάδων, η Σίφνος αποτελεί έναν από τους πιο ονειρικούς προορισμούς και φέτος το καλοκαίρι. Ιδανικοί για όσους θέλουν ήσυχες διακοπές αλλά και διασκέδαση αφού καλύπτει όλα τα γούστα και προσφέρει πολλές εναλλακτικές.

Γενέτειρα του εθνικού μας σεφ Νικόλαου Τσελεμεντέ, η εξαιρετική της κουζίνα θα σε συναρπάσει με τις γευστικές τις προτάσεις. Ετοιμάσου για πανέμορφες και γραφικές εικόνες όπως η μονή που μοιάζει να αναδύεται από τη θάλασσα και το μεσαιωνικό οικισμό του Κάστρου.

Αυτοί είναι λοιπόν οι τρεις πιο δημοφιλείς προορισμοί για το φετινό καλοκαίρι. Και επειδή όλοι θέλουμε να ταξιδεύομε με ασύγκριτη ταχύτητα, μοναδική άνεση και πολυτέλεια, ώστε να φτάσουμε στα αγαπημένα μας νησιά πιο γρήγορα από ποτέ, επιλέγουμε την εταιρεία με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως, την SEAJETS!

Το καλοκαίρι ξεκινάει με την SEAJETS και το Champion Jet 2, το ταχύτερο οχηματαγωγό ταχύπλοο στη γραμμή με χωρητικότητα 1100 επιβατών και 180 οχημάτων!

Ο πρωταθλητής Αιγαίου Champion Jet 2 με δύο καθημερινές αναχωρήσεις από Πειραιά προς Σέριφο, Σίφνο & Μήλο.

Φτάνεις στη:

  • Σέριφο σε 2 ώρες και 5 λεπτά
  • Σίφνο σε 2 ώρες και 30 λεπτά & 
  • Μήλο σε 3 ώρες και 20 λεπτά

Προσφορές:

  • Early Βooking με 25% έκπτωση (ισχύει για περιορισμένο αριθμό θέσεων)
  • Έκπτωση τριτέκνων: 20%
  • Έκπτωση μόνιμων κατοίκων 20%
  • Έκπτωση 20% στα Ι.Χ. αυτοκίνητα μικρού μήκους 

Επέλεξε λοιπόν τον καλοκαιρινό σου προσπορισμό, κλείσε τα εισιτήρια σου με την SEAJETS και ετοιμάσου για αναπάντεχα τοπία, μοναδικά ηλιοβασιλέματα και κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική.

Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις:         

  • seajets.gr 
  • 210 7107710
  • Στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα