Το να ταξιδέψει κανείς στον κόσμο είναι όνειρο πολλών και ο εικονιζόμενος Carles Giro de Pedro από τον Καναδά αποφάσισε να το κάνει πραγματικότητα.

Σε κάθε χώρα ο 32χρονος βγάζει selfie σε πανέμορφες τοποθεσίες, αποτυπώνοντας με τον τρόπο αυτό στιγμές αλλά και την πορεία του στη διάρκεια του 5 μηνών ταξιδιού του.

Αφήνοντας πίσω του τον Καναδά ο νεαρός ταξίδεψε σε χώρες σε όλες τις ηπείρους, μεταξύ άλλων τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, τη Χαβάη, την Κούβα, τα Φίτζι, Την Ιαπωνία, την Αυστραλία, το Βιετνάμ, την Ινδονησία και την Αιθιοπία.

Από πολύβουες πόλεις μέχρι άγονες ερήμους και από ενεργά ηφαίστεια μέχρι θορυβώδεις ειδυλλιακούς καταρράκτες, ο 32χρονος δεν σταμάτησε να καταγράφει με selfies το ταξίδι του.

«Πάντα μου άρεσαν τα ταξίδια, πάντα είχα περιέργεια να εξερευνήσω το άγνωστο, όχι σαν τουρίστας αλλά αποκτώντας την εμπειρία της αυθεντικότητας των διαφορετικών πολιτισμών», περιγράφει στη Daily Mail.

«Εργάστηκα σκληρά για να μαζέψω λεφτά και αποφάσισα να κάνω πραγματικότητα το όνειρό μου να δω τον κόσμο. Είδα πολλά καταπληκτικά κι ενδιαφέροντα πράγματα».

worldtraveller1
Αιθιοπία
worldtraveller2
Αιθιοπία
worldtraveller3
Βιετνάμ
worldtraveller4
Φίτζι
worldtraveller6
Αιθιοπία
worldtraveller7
Τόκιο
worldtraveller8
Κιότο, Ιαπωνία
worldtraveller9
Οσάκα, Ιαπωνία
worldtraveller10
Χαβάη

worldtraveller5